Thursday, 29 September 2011

Umie Artoqiemie, ken yu hep mi? ^^

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia




Credit picture Umie Artoqiemie

Macam mana edit gambar jadi macam ni? nak! nak! nak! nak tahu..
dah try cari software tapi semuanya tak boleh bukak.. haremmmm~
pergi dekat devian ART pun tak boleh donlod.. kejam lah :(

Plis hep mi umieeeeeeeeee ^^

ok daa~
hehe

27 comments:

  1. hah? xleh bukak?.. camne tu?..
    selalu nya umie donlod dari devian art dan ikut langkah ni
    http://ezhan-artwork.blogspot.com/2011/04/photoshop-cara-penggunaan-photoshop.html

    ReplyDelete
  2. tula pasalnyaaa, aiseymenn, jeemmm ahhhh

    ReplyDelete
  3. hai,jom join contest.........http://jokegurl.com/2011/09/hadiah-contest-like-realiti-kehidupan/

    ReplyDelete
  4. wowh, cantik sangat pic camnie, suka2. Kalo dah tahu nak buat camna, ajarlah kita sama eh? HEHE.

    ReplyDelete
  5. Hmmm Sue pun suka pic2 macam tu.
    Lepas tu letak puisi2 or madah2
    sikit kat tepi pic ke.
    HEHE

    Tapi sue tak pandai dlm bab2 edit
    fotografi ni. Kesian betul.
    huhu T__T

    ReplyDelete
  6. cntk gmbr,but sy tak pndai buat cmtuu

    ReplyDelete
  7. umie : da try donlod pun still xboleh bukak jugak.. hu2

    ReplyDelete
  8. jokergurl : contest? insya Allah.. hehe

    ReplyDelete
  9. heidi : gambar edit memang cantik.. tapi tak reti nak buat macam tu. hu2

    ReplyDelete
  10. suhada : saya pun tak berapa pandai sangat bab2 edit ni.. tapi saya suka try.. hehe

    ReplyDelete
  11. zubect : tak pandai boleh belajar :)

    ReplyDelete
  12. an-najwa : tak reti pakai photoshop lah.. hu2

    ReplyDelete
  13. an-najwa : tak reti pakai photoshop lah.. hu2

    ReplyDelete
  14. weeee, teringin juga ! haritu baru usha camera..nk blaja seni gambar plak . hehe

    ReplyDelete
  15. nnt da reti bgtaw taw.. nak jgk belajar... hahaha!!

    ReplyDelete
  16. comel kan gambar gini...awww..terpikat nyah

    ReplyDelete
  17. doakan BK dapat beli kamera secepat mungkin ye.. hehe

    ReplyDelete
  18. Salam T___T
    Nice tone... suka yang last sekali, ada moment.. feel sesuai ngan tone

    ReplyDelete