Wednesday, 28 September 2011

"Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !"

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia




Terima kasih kepada jehan frhin kerana telah mengetag BK untuk join ini.. memang menarik!

syarat syaratnya senang saja :
1) mesti jadik follower blog eyryn <wajib yerr>
2) like sini kalau sudi. .  <tak wajib langsung>
3) buat entry simple bertajuk "Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !"
4) copy header ryn kat atas dan letak dalam entry korang <link kan balik ke entry nie>
5) tag 2 orang blogger lain and pastikan diorang tahu yerr. .
6) hantarkan link entry korang dekat komen entry nie =)

Perhatian:

ryn akan pilih 10 blog yang ryn minat and suke untuk di review. .
ryn akan buat entry khas untuk promote blog2 yang ryn pilih selame 5 hari. .
so, doa2 laa blog korang akan dipilih yerr ! =)

TARIKH TUTUP : 14 OKTOBER 2011 <sempena birthday adik eyryn >

okeh sekarang BK nak tag:


ok daa~

17 comments:

  1. hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. waa....rajin berbelog walking... :D

    ReplyDelete
  3. done buat entry da syg^^
    thanks tag^^

    ReplyDelete
  4. kalau menang..rmai lah yg follow nti..gdluck yap :D

    ReplyDelete
  5. malas pulak rasanya nak join.. adeh --"

    ReplyDelete
  6. awie : takde paper, boleh la BW.. hehe

    ReplyDelete
  7. ctk : awak pun join lah sama! hehe

    ReplyDelete
  8. umie : takpe.. banyak lagi contest ni :)

    ReplyDelete
  9. Balas Singgah dari segmen sama.
    Salam Perkenalan =)

    ReplyDelete
  10. salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete