Tuesday, 27 September 2011

Contest Hot and Cool

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

nak join klik sini.

Mari kita tengok syarat syarat nya.. mudah sangat! 

  • follow AM Blog! (tak wajib)
  • buad entry psl contest ni ! (jgn panjang sgt)
  • pemenang 3 org.. :)
  • contest mula dari -- 22/9/2011-20/10/2011
  • hantar link entry tuh (bkn url blog ok)
  • tampal banner skali ;)
  • 100 bloggers~
  • kalo byk tag! menang satu doodle!
  • tag 2 bloggers (makesure dieorang tahu)

tadi kita dah tau syarat syarat. sekarang cara nak menang pulak. sangat mudah sekali lagi.

  • kemas dan tersusun
  • pandai bodek di entry :D

"Blog saya warna pink dan ianya sangat cool! juga header buatan sendiri yang lagi cool! e'eh blog kita samalah, awak pun minat pink ye :) boleh la saya menang contest ni.. kalau saya menang, blog awak berganda ganda cool! *over tau..ngehehe. Marilah melawat blog saya yang cool giler nih!"

BK mahu tag ramai giler orang :


okeh cukup 15 orang di tag.. hehe

tapi kalau sesiapa yang nak join, jangan segan silu untuk join k! :)
BK tag orang yang baca blog ni juga..

ok daa~

5 comments:

  1. terima kasih tag saya.. nanti ada masa saya akan join.. btw, gud luck ! (:

    ReplyDelete
  2. tengs :) tapi xpandai la gini2 hehe

    ReplyDelete
  3. gudlak untuk semua yang join ni :)

    ReplyDelete