Sunday, 4 September 2011

Namee Roslan - she is inspired me!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


hari ini habis 1 blog Namee Roslan aku tibai baca. best sangat best wow!. dah lah tak sombong. memang sangat menarik. blog baru 9 bulan dah ada 3 ribu follower. *tabik!

siapa kata, blog yang ade gambar gambar cantik je ada ramai follower? nah! ni bukti blogger yang tak berapa banyak gambar gambar photoshoot tapi ramai orang nak baca blog beliau. Namee Roslan *nama bapa kita nak dekat sama dah. haha. ada juga tips tips berguna dalam blog ni. yang paling best ayat beliau mesti sempoi dan senang nak baca.
teringin nak jadi macam beliau. ramai orang hargai penulisannya. semoga saya mendapat idea yang best macam awak juga namee.. hee~

ok daa~
p/s : selalu tunggu beliau update blog.. lapchu namee! :D

26 comments:

  1. sy pun tak bnyak gmbr =P tapi tak popular pun

    ReplyDelete
  2. al-hakim : err.. tu saya tak tahu.. haha. mungkin dari segi penulisan kurang memuaskan. sama2 kita perbaiki ya.. ehe

    ReplyDelete
  3. alaa, segan. taktau nak comment apa nih. kalau nak condemn diri sendiri memang banyak nih! hehe. terima kasih nafisah :)

    ReplyDelete
  4. namee : tak tau nak komen ape? tu bukan komen ke? haha.. i love ur blog.. :)

    ReplyDelete
  5. saya pun minat namee.tak sombong orangnya

    ReplyDelete
  6. wanz mejuez : blog awak pun best.. baru baca tadi :p

    ReplyDelete
  7. yup. saya stalker dia hahahahaha (ketawa jahat) ^^,

    ReplyDelete
  8. blog namee mmg best,orgnya pn xsombong..hee..:)

    ReplyDelete
  9. serius suka sgt dengan si namee ni!
    selalu singgah komen kt blog
    cun pun cun...
    haha

    ReplyDelete
  10. admiral hafiz : eleh blog dia pun apa kurgnya :)

    ReplyDelete
  11. myera : saya juga stalker beliau lagi terhebat.. abes 1 blog baca.. haha

    ReplyDelete
  12. aiez : suke orang macam ni. dah la cantik. xsombong pulak tu :)

    ReplyDelete
  13. el-janna : blog awak pun saya suka :)

    ReplyDelete
  14. hafizudin : my namee too.. eh2? haha

    ReplyDelete
  15. huhu..nice..kte pon da usha2 td

    ReplyDelete
  16. huhu..nice..kte pon da usha2 td

    ReplyDelete
  17. wahi : usha jangan x usha.. wahi nye blog pun nice juge :)

    ReplyDelete
  18. hurmm..nanti mak p terjah blog namee tu plak yek!

    Niway, slamat berkenalan utk belogkawangan nih

    ReplyDelete
  19. bnde 1st yg aku seda sbb dia tak sombong lah. lepas entry dia sume best. maksudnya tak mengarut.

    takpe ke bahase kan diri aku ni? sori ye, dah biasa, hehe :)

    ReplyDelete
  20. lagenda : pembetulan, belogkayangan hehe. ok mak. melawat lah si namee ni. dy best!

    ReplyDelete
  21. key : xkesah nak bahasakan diri ape pun.. ok je :) namee is the best!

    ReplyDelete