Saturday, 24 September 2011

Awesome blog! : mywithoutreasonii.blogspot.com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia




Nama diberi Myera
study dekat UiTM Segamat
suka ketawa

Sangat sporting
suka bagi pendapat sendiri macam Namee Roslan
Tulisan yang sangat sempoi
and surely selamba layan kepala otak..haha
sangat misteri sebab tak tunjuk muka full
but mana tau kan, satu hari nanti dia memang nak pakai furdah..insya Allah.
paling best otak gila gila, cakap ikut suka, jadi kawan sure happy
jadi follower pun baik juga.. pe lagi? jom tambah member!

Jom tengok blog Myera Nyera sekarang!

ok daa~
 happy blogging u'olls :D

11 comments:

  1. salam kenal gak ^^, haha memang ada gak terniat tu nak pakai purdah kahkahkah thanks cik bk ^^, sangat terharu

    ReplyDelete
  2. cop cop, mana tau saya suke ketawa ni? hahak

    ReplyDelete
  3. hueh840 myra nyera kenalk sgt budok ni^^

    ReplyDelete
  4. semua orang serang blog myera ni sekarang! hehe

    ReplyDelete
  5. dah ada dlm bloglist saya! yaay!!

    ReplyDelete
  6. namee : hehe... bagus kan kalau ada dalam bloglist? :)

    ReplyDelete