Thursday, 15 September 2011

Misteri UiTM Segamat

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Apa yang misteri kat UiTM Segamat ni ek?
kamu semua tak pernah dengar cerita ea..

Sebenarnya,
di UiTM Segamat ini................................................................


em..



takmolah cerita..



nanti kamu semua takut tak ek?



Disini sebenarnya.....





Sudah lengang! Student semua hampir 70% balik!
*haaa....korang takot tak... =.='


BK pernahlah dengar cerita ada seorang student kat sini dia phsyco. korang tau maksud benda alah ni?
aahh! google translate sendiri. BK cek tadi pun google bagi jawapan yang sama 'physco'. ape daa~

beliau seorang yang baik, memang tak kan nampak lah yang dia ni phsyco. tapi beliau mempunyai hobi yang pelik..


beliau suka duduk dalam almari pastu sengeh sengeh

beliau suka tengok orang tengah tidur pastu sengeh sengeh


suka ketuk bilik orang time pagi pagi buta


paling ngeri, beliau pernah duduk di UiTM time cuti lama. tak tahulah macam mana dia makan, tidur semua. dah lah orang takda kan.. *err..ngeri ke? tak kan =.='

beliau juga jarang senyum tapi once kita tersenyum dekat beliau, beliau akan berusaha mencari kita semula *nak berkawan lah kot.

sampai sekarang BK tak pernah jumpa student ni. takut juga kalau kalau terserempak kan..kang tetibe beliau asyik nak dengan BK je sampai BK pulak yang jadi physco..err..tak maun ler.. 

ok daa~
p/s : tapi teringin juga nak tengok muka beliau walaupun ada rasa takut.. grrr..


43 comments:

  1. ohh budak tu kita tau sapa dia, si ekin. haha,auwww cantik nya pink pink giteeewwww

    ReplyDelete
  2. madi : hahaha.. tau2 je dia ni.. tapi bukan ekin la.. org lain..grrr

    ReplyDelete
  3. ehh ada ye org camtu kat uitm nih??

    tak penah dengar cite la pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  4. hanyaaku : ade, tapi xtau lah betul ke tak snanye..

    ReplyDelete
  5. benda terbang2 tu tak de yer....:)

    ReplyDelete
  6. bigdaddyz : benda terbang? uish! itu lagi lah dielakkan dari terjumpa..

    ReplyDelete
  7. ni kisah benar ke maen2??gerun seyh..haha

    ReplyDelete
  8. wahi : ntah la.. tp rasanya betul.. cume belum jumpa org nya lagi

    ReplyDelete
  9. kc@ella : er.. BK tu belogkayangan..hehe

    ReplyDelete
  10. alamak aih. seriau plak. dah la tgh sensorang ni

    ReplyDelete
  11. kak tini : haa.. tula, fsa memang xbrani tinggal sensorang dekat uitm ni..

    ReplyDelete
  12. waahh..wujud kah org sedemikian....

    ReplyDelete
  13. takpe.. malam2 karang dia datang la ketuk pintu bilik BK..hahah =P

    ReplyDelete
  14. ramainye balik.....
    yela bleh gak bermalam kat umah 2, 3 malam kan.ehhehehee
    hurmm follow you

    ReplyDelete
  15. takutnya!! tapi dia student course apa BK ?? takut nya. elok jangan dekat. nnti tak pasal dia cekik kita!!!

    ReplyDelete
  16. haha..terinat dulu kalau roomate x balik,mesti lari tido bilik lain..tak sanggup!!

    ReplyDelete
  17. hahak. bukan ni citer dah bersem-sem ke? anyway, nice header ^^,

    ReplyDelete
  18. mmg saiko laa dia.. hahaha... tp leh wat kawan tuh.. kah3x..

    ReplyDelete
  19. hye dear,
    do visit my collection..

    http://glariousshawlcollecitons.blogspot.com/

    thnx so muchhhh dear..
    :)

    ReplyDelete
  20. BK dah kira pasang niat ni. okay nanti dia datang...jeng3

    ReplyDelete
  21. waahh takot jugak. hehe lelaki ke perempuan? :P bahaya..hee

    ReplyDelete
  22. jehan : haih! mintak2 la jangan di ketuk.. maun jadi giler BK nnt.. haha

    ReplyDelete
  23. edy fee : memang ramai.. lengang giler kat sini..hu2

    ReplyDelete
  24. namee : xsure dia course ape.. mmg seram~

    ReplyDelete
  25. ernie : hahaha..sama lah kita. memang xbrani nk tdo sensorang

    ReplyDelete
  26. myera : memang pun.. tapi xpernah lagi tengok budaknya..

    ReplyDelete
  27. cachos : erk? xberani lah nk buat kawan.. seram tau..

    ReplyDelete
  28. noor fatin : orangnya adalah perempuan..

    ReplyDelete
  29. syazwan : boleh tahan seram la jugak ni..

    ReplyDelete
  30. syafiqah saleh : bukan hantu tapi org physco

    ReplyDelete
  31. menakotkan je duduk dalam almari pastu sengeh2...awww..xmo jupe dia...hOhOhO..

    ReplyDelete