Monday, 12 September 2011

Segmen Lelaki Idaman oleh Robot comel

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Segmen ini telah diperkenalkan oleh robot comel yang aweswome dimana ingin mempromot kawan kawan yang masih single. nak kata mencari jodoh tak juga tapi untuk mencari teman hidup..*err tak sama ke? =.='
Jom kita tengok syarat syarat dan siapakah lelaki bertuah ini.. :)



cara cara nya sangat mudah

Rules 1: follow aku,kalau tak aku hempuk.Hahahaha. (Follow setia youuuuuu)
Rules 2: Copy banner ni. (dah copy kat atas tu dah)
Rules 3 : kalau kenan add je kat fb,boleh kenal rapat-rapat. (already friend)
Rules 4 :bagitau kat aku kalau korang dah siap segmen ni apa lagi post a comment lah.Senang aku nak trace. (dah publish, entry ini akan di post dikomen anda)


jangan lupa! segmen ini khas bagi mereka (wanita, gadis, awek, cewek, perempuan) yang single. kalau nak try jadikan skandal pun boleh.. ngahahaha..



Haa,lelaki ini yang aku ingin katakan pada para gadis sekalian makhluk. Orang panggil dia Aiem.Kadang panggil 'jem' sebab dia asyik sebut jem je. Dia ni baik orangnya,suka tolong orang,seorang yang bertanggungjawab pada keluarga,comel,suka senyum,happy go lucky. Dan seorang yang penyayang.Betul tak tipu.Pendek kata perfectlah!Cuma yang tak perfect ketinggian. Err agak rendang sikit tapi takpe,kalau perempuan tinggi dari dia maknanya murah rezeki.


Nak kenal Aiem? >Tekan Sini<

nak tahu lebih lanjut mengenai segment ini? boleh tanya robot comel.

ok daa~
p/s : who's next? hahaha.. segmen ini hanyalah gurauan semata mata.

pssstt.. jom baca blog cakap dari hati ni.. serius dari hati.. :)

5 comments:

  1. hihihi...malu nk jOin...hahaha
    pepown..mOga menang yee


    bce link entri neh.tq :)
    http://khayalan27.blogspot.com/2011/09/12-sept-2011-no-tajok.html

    ReplyDelete
  2. ctk : jgn join segmen ni... this is a joke.. haha

    ReplyDelete