Wednesday, 14 September 2011

Spinning UiTM flash logo

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia



Just nak hebohkan kat sini, sesiapa blogger UiTM yang ingin menunjukkan anda ini pelajar UiTM sentiasa dihatiku tu?.. hehe. Korang nampak tak flash logo yang berpusing pusing kat atas belah kiri tu?

apa??

korang nak juga??

boleh boleh.. klik je dekat logo tu, nanti dia straight pergi dekat tuan punya blog yang buat logo ni. dan cara cara nya pun ada sekali.

tengkiu WRY :D

selamat mencuba semua!

ok daa~

19 comments:

  1. eh tenkiu. harap2 boleh tukar lencana lain gak! :)

    btw, acik doakan bk dapat 4 flat. Amin!

    ReplyDelete
  2. aaa saya bakal masuk uitm sambung master. bleh letak siap2 ke kt side bar??haha keh keh.

    ReplyDelete
  3. namee : boleh sangat boleh.. sila la masukkan.. hehe

    ReplyDelete
  4. hoho..logo laen xde ke??maahad ke??kah3

    ReplyDelete
  5. law yg bkn uitm???
    leyh letk x ny heehe

    ReplyDelete
  6. wah...trime kaseh...suke2...hehehe

    ReplyDelete
  7. ehee..nak jugak.tenkiu.sy uitm jengka..korang sume? :)

    ReplyDelete
  8. wahi : hehe.. yg tu je ade wahi, tapi boleh juga kalau nak buat yg mahad punye :)

    ReplyDelete
  9. madi : haa.. yg tu kene buat sendiri la :p

    ReplyDelete
  10. eena : saya dari uitm segamat..hehe

    ReplyDelete
  11. petua pakar : hehe.. belum pening lagi lah :p

    ReplyDelete
  12. hehe.. ^^
    >>bilala dpt logo maktab yang berpusing-pusing...


    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. rinsyaryc : insya allah ade lah yg buat nnt :)

    ReplyDelete