Thursday, 1 September 2011

Kepada sesiapa yang blur blur ayam

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Maaf ini entry assignment. kepada yang berkenaan yang blur blur ayam tu boleh rujuk kat sini. kalau tak faham boleh tanya okeh.

*blog sangat berguna untuk kegunaan assignment juga.. :)

IMD 152 (INDIVIDU)

cover page
half title page
table of content
acknowledgement
introduction:
     -name of website
     -url
     -types of website = boleh rujuk kat buku 103
     -language = in malay or english or dua2
     -evaluate the website based on evaluation criteria:
          >affiliation = kenapa pilih website ini, interest atau tak.
          >target audience
          >authority = board of director
          >content of website 
          >currency = recent post
          >designed of website = sesuai atau tak
          >objectivity = purpose
conclusion
reference
appendix = print screen colour
citation APA

IMD 152 (GROUP)

1. Cover page
2. Half title page
3. Table of content
4. Acknowledgement
5. Introduction
     5.1 Name of the Internet Resources
     5.2 URL of the Internet Resources
     5.3 Type of the Internet Resources
     5.4 History of the Internet Resources
     5.5 Searching Facilities
6. Evaluation of Internet Resources using APPARATUS
     6.1 Authority = Board of director
     6.2 Purposes
     6.3 Physical production/ Digital production = macam mana rupa website tu, bagus atau tak
     6.4 Arrangement = susunan website tu
     6.5 Recency = recent post
     6.6 Accuracy = ketepatan website
     6.7 Treatment = siapa yang handle website
     6.8 Users 
     6.9 Scope = target audience
7. Conclusion

ok daa~ 
p/s : siapa yang tak faham.. please please please lah tanya okeh! kalau kita tak faham pun kita akan tanya korang juga.. hehe

selamat siapkan assignment! :)

9 comments:

  1. haha, boleh juga ! membantu orang ni! traffic kita pun masyuk! hehe

    ReplyDelete
  2. uit.. raye2 pon assignment lgi.. hehe

    ReplyDelete
  3. namee : hehe.. saje nak tolong kawan2 yg kurg paham :)

    sue : tu la, beraya dengan assignment je la :(

    ReplyDelete
  4. Oh! Assignment? Hahah... ingatkan apa lah tadi!

    ReplyDelete
  5. bashtiah : hehe.. jangan tertipu :p

    ReplyDelete
  6. memang xpaham~ hek

    salam perkenalan dan salam lebaran!

    ReplyDelete
  7. oke. siap suda due2 nie.

    da anta da pon.

    selamat membuat yaww.

    ReplyDelete
  8. dhiera : haha.. kompem la awak xpaham sebab ni assignment saya. selamat berkenalan juga :)

    ReplyDelete
  9. stalker hebat : bagus! lepas ni giliran kami pulak nak siapkan.. grrr.. haha

    ReplyDelete