Monday, 19 September 2011

Reblog from tumblr


16 comments:

  1. http://blurberryrawks.tumblr.com/

    Haha saje nak gedik kat sini :D

    ReplyDelete
  2. fsa ad tumblr jugak eyh??dlu kte ad tumblr..tp skrg da dlte..x reti sgt la tumblr..hehe

    ReplyDelete
  3. :D salu tengok ayat ni kat kedai2 kaca. tapi kalau guna ayat untuk hati yg putus cinta, broken heart? boleh ke?? haha, dah broken, pastu sold kt siapa? :D

    ReplyDelete
  4. ape sume ny ehehe
    xpham la eheh

    ReplyDelete
  5. madi : sila2, anda dibenarkan menggedik disini.. haha

    ReplyDelete
  6. wahi ;) fsa baru je buat sebenarnya.. tak berapa reti lagi nak pakai tumblr ni.

    kalau dah ade tumblr balik, follow la fsa ek.hehe

    ReplyDelete
  7. namee : ntahlah nami.. xtau nak sold kat spe kalau broken heart..

    ayat ni sedap kalau sebut ;p

    ReplyDelete
  8. ade2mama : ntah lah, tak tau nak terang macam mana.. haha

    ReplyDelete
  9. heh~
    ayat common kat kedai2 kan?tp mcm xbley apply kat orang.agaga~

    ReplyDelete
  10. huhu ayat2 kat kedai, slalunya kedai yg jual something easily pecah

    ReplyDelete
  11. sold out~ haha.. menyibuk jugak~ :P

    ReplyDelete
  12. tumblr tu ape..hahaha..ketinggalan zaman suda...lawa la pen warna warni gitu..lau nk jual bgthu..hehehehe

    ReplyDelete