Sunday, 4 September 2011

SAYA BLOGGER PINK BERLEMAK.

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia



1st sekali saya memang suka sayur masak lemak. hehe. saya sudah pun follow blog awak yang comel ni. andaikata saya tercalon dalam bloglist ini, harap kita boleh saling berkongsi ilmu dan pengalaman dan juga trafik. hahaha. saya juga berminat dengan color pink dan blog saya sekarang adalah color pink.. pink is harmony.. :D

ok daa~
p/s : siapa nak join sekali jom klik sini. siapa blognya color lain, sila tukar sekarang! haha.

24 comments:

  1. thanx dear..nanti saya list kan ok

    ReplyDelete
  2. azzah : hehe.. tq, kalau saya tertukar blog kaler lain pun, sudi2 lah baca blog saya lagi ya :p

    ReplyDelete
  3. Han blogger hijau berlemak...huhu..boleh ke...

    ReplyDelete
  4. kalau ada segment blog huduh..saya sorang je kot. huwaaa....

    ReplyDelete
  5. sayew punyew puetih camnewwwww? berpolka dot puwlak. #ewww

    ReplyDelete
  6. el-janna : cepat2 tukar ke kaler pink.. hehe

    ReplyDelete
  7. han : itu kene tunggu dari blog yang mintak kaler hijau pulak.. hek3

    ReplyDelete
  8. namee : kalau ada segmen tu, tentu saya juga akan tercalon..

    ReplyDelete
  9. madi : owh tewdark mewngapaw.. ciuba lain kalew yaw.. haha. gediks!

    ReplyDelete
  10. wahi : pink memang cantik kan? hehe

    ReplyDelete
  11. op's x perasan rotex kerea da mampos..adoi patah semangat nak kerja esok...huhu.apa lagi jom join CONTEST RAYA ni http://zulzol.blogspot.com/2011/08/hari-raya-photo-contest-2011.html tingal 2 minggu lagi lol :-D

    ReplyDelete
  12. komen anda dibalas

    http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5414274998667409700&postID=8329060629334513514&page=1&token=1315156238550&isPopup=true

    ReplyDelete
  13. wahh gud luck yah,..blog sy purple laa, xlayak la tuu,..=(

    ReplyDelete
  14. zieyzain : xpe2..awak kene tggu ade org buat utk blog purple pulak..hehe

    ReplyDelete
  15. saya suka pink juga.. hehehe.. lemak skit2..

    ReplyDelete
  16. smoga menang yee...blog ct itam...hahahaha

    ReplyDelete
  17. hamzh ian : pink yg sgt berlemak dan sgt cantik :)

    ReplyDelete
  18. ctk : terima kasih ct :) hitam pun cantik juga :)

    ReplyDelete