Wednesday, 21 September 2011

Awesome blog! : robotcomel.blogspot.com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia





Miratun Madihah
Dari Ipoh, Perak
Diploma in Information Management (UiTM Segamat)

Blog beliau sangat menarik untuk dibaca
selamba badak
paling best suka berlawak dengan dudel serta gambar gambar yang menarik
tak rugi untuk menjadi kawan beliau ni
suka melayan di shoutbox
gila gila tahap gila! haha

JOM TENGOK BLOG ROBOT COMEL SEKARANG!

ok daa~
happy blogging u'olls :D

12 comments:

  1. huisssshhh melampau si kechik ni, hempuk satgiii. grrrrrr, I pemalu lah macam ni ~ala bencinya~

    dudel ke bendanya? tak gheti langsunggg!!!

    ReplyDelete
  2. ala bencinya~

    kan ade lukis dudel pakai rambut JB tu.ala yg dekat time table exm tu..

    hehe.. kire dudel la tu.. ;P

    ReplyDelete
  3. saya bukan apa, awak ni kan suka buat saya tersipu-sipu malu tau, awaaakkk jum gi melaka, tengok wayang winkwinkwink*

    ReplyDelete
  4. mahu terjah! terima kasih kenalkan dengan robot comel nih :)

    ReplyDelete
  5. madi : mane ade lah.. jom2 kita gi melaka.. ajak orang baru bahagia.. hehe

    ReplyDelete
  6. namee : terjah je.. blog tu best :)

    ReplyDelete
  7. finaz : terjah jgn tak terjah! hehe

    ReplyDelete
  8. eh2...robot comey dipromot...hahahaha..memang bes chat2 ngan beliau di shout :D

    ReplyDelete
  9. robot comel memang sangat comel :)

    ReplyDelete