Tuesday, 13 September 2011

Doa elak terkena sihir

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Sihir, santau dan segala macam yang buruk akibat dendam atau ingin menjatuhkan seseorang. yang terbaru, boleh hantar ikut gambar kat fb. Ya Allah takutnya. yela, hampir setiap orang pun ada fb kan? kalau boleh janganlah letak gambar penuh kat fb, kalau nak letak juga, edit la sikit gambar tu, kasi lubang mana mana anggota badan. supaya benda tu tak dapat masuk.

Tetapi anda semua jangan terlalu risau jika anda amalkan doa kat bawah ni. Insya Allah dapat dielakkan.
Seboleh-bolehnya setiap perlakuan kita dapat dibaca doa ini dahulu. contohnya:

- sebelum makan dan minum
- sebelum masuk ke rumah atau kedai orang
- sebelum mengangkat telefon yang tidak dikenali
- sebelum tidur dan selepas bangun pagi
dan segala macam lah. harap dapat diamalkan doa pendek ini.


Mari sama sama kita menghafalkan nya! :D

ok daa~
p/s : jom puasa 6! bulan syawal masih ada lagi.. :)

25 comments:

  1. huhu..tQ fisa..kt skola dlu slalu jew bce doa ni kn??tp,,x taw pulak ap fadhilat dye..hehe..2 la,,risau jugak kn psl gmbr kt fb 2..tp xpe,,kte kne yakin dgn Allah :)

    ReplyDelete
  2. thank u for sharing. macam2 dah jadi skang ni. kalau dengki skit bomohkan :/ risau lah bnda2 ni.

    ReplyDelete
  3. Semoga kita semua di lindungi.. Takot :(

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudah berbagi do’a ini. moga kita semua selamat dari marabahaya

    ReplyDelete
  5. kita siap print screen lagi nokk :D

    ReplyDelete
  6. tengs for ur info.like this entry.btw.follow back.:)

    ReplyDelete
  7. kalau kite byk berzikir pun kalis sihir tau.. :)

    ReplyDelete
  8. tgh menghafal..hehe..thank 4 sharing BK :)

    ReplyDelete
  9. wahi : hehe.. nilah salah satu fadhilatnya..sama2 kita amalkan nye ye :)

    ReplyDelete
  10. namee : tu la kan.. papehal kita minta pertolongan Allah dengan amalkan doa ini :)

    ReplyDelete
  11. indonesiatooverseas : insya Allah :)

    ReplyDelete
  12. madi : bagus2.. print screen n try amalkan..

    ReplyDelete
  13. heidi :) alhamdulillah.. sama2 kita berzikir dan berdoa kepada Allah :)

    ReplyDelete
  14. awak, thanks sharing.saya pinjam nk share kat blog saya ye! :)

    ReplyDelete
  15. diana : sila2.. yang baik sama kita kongsikan :)

    ReplyDelete