Thursday, 13 October 2011

Video perangsang

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia






Kalian pernah tengok video yang tetibe keluar hantu tu tak? 
Yeah! video tu memang damn giler! 
Terkejut cik jah lepas tengok haa gitu.. haha


Terangsang jantung tengok video macam tu.. nak terkeluar dah..
ape lah yang sengel sangat buat video macam tu
kot kot orang sakit jantung tengok, maun time tu jugak booking kubur
kalau orang sakit kencing manis, darah tinggi takpe lah kot tengok
kot orang nak bersalin, tak yah push, terkeluar sendiri la agaknya
kalau budak budak tengok pun boleh jadi fobia tau.. ape daa~


haa.. lagi satu yang bagi link suruh tengok gambar tu.. tetibe keluar pocong lah macam macam hantu keluar siap effect jerit jerit lagi
tak suka jah. tak suka. 


janganlah hantar benda benda macam tu.. tak baik. mak marah. 
sekarang ni kalau nak tengok video pun, kena tengok orang tu tulis description apa. kalau tak naya jah..


ok daa~
p/s : tak baik mengenakan orang.. baik kita ajar orang buat tutorial comel comel ni ha. lagi pekdah. ehe.

29 comments:

  1. tutorial header hover ke bawah tu acane..ce eksplen cikit. ekeke. (buta IT) sobs

    ReplyDelete
  2. kaka tini : eeh dan2 je buta it.. padahal amek masscom dulu :p
    entah la kak..kite pun xtau snanye.. tapi agak mesti yg comel2 punya lah..haha

    ReplyDelete
  3. wan pernah kena video hantu macam tu.
    selalunya, awal awal lagi dah boleh syak kan.
    pastu, tengok dengan buka sebelah mata je.
    hehehe

    have a good day.

    ReplyDelete
  4. syazwan : dulu ngan sekarang susah nak agak sebab tajuk dia berbeza2.. geram je..

    ReplyDelete
  5. selalunya kalau nak buka video yang rasa macam ada yang tak kena je..mute dulu volume..haha...takde la effect terkejut tu ketara sangat kan..haha~

    ReplyDelete
  6. ezad : kot tengok muka hantu tu pun dah terkejut da..acane? haha

    ReplyDelete
  7. kalau macamtu cube mute volume dia pstu tutup mate skali...hah...msti da tak tekezut kn???hehehe

    ReplyDelete
  8. selalu sangat terkena macam tu, kadang boleh ter terbang laptop ke dinding.

    ReplyDelete
  9. tulah gatai sangat.hahahaha

    padan muka kechik

    ReplyDelete
  10. saya tak suka tau..org salu bg saya link lepas tu menjerit lah kita!!! :D.. kuang ajo betul.

    ReplyDelete
  11. xptut kan..kta ngah syok2 tetiba kuar hantu..hampehh..sy pnah kne..time meeting..igtkn da silentkn phone tp x..ms tgk video tu xde sore tp bla kuar hantu kuar plak sore jeritan tu..kantoiiiii

    ReplyDelete
  12. skrg da xrajin bersegmen da..retired

    ReplyDelete
  13. si budak kachak : kalau dah ttuo semua, macam mana nak tau video tu ade hantu ke x? haha

    ReplyDelete
  14. bobie : huish! jgn terbang.. bahaya sangat dah tu.. haha

    ReplyDelete
  15. madi : mana ade gatal.. TER.. haha

    ReplyDelete
  16. namee : memang kuang ajo giler.. haha

    ReplyDelete
  17. cikha : itu mmg bahaya! haha.. nasib baik xbuang keje :p

    ReplyDelete
  18. anis : nak retired tak leh sebab orang asek tag je.. hu2

    ReplyDelete
  19. tau xpe.. ieyza pun selalu gak kene macm tu.. kawan2 suka kene kan.. memang terkejut hbis la.. dah la aritu wktu tengah mlm.. T_T

    ReplyDelete
  20. betul2..
    ni video macam tu.
    dapat cacian je dri sy. haha!
    terkejut punye pasal.

    ReplyDelete
  21. ieyza : kalau kena tgh malam mmg teruk.. tak leh tido woi.. haha

    ReplyDelete
  22. budakijaupendek : memang keje nak mencarut jela kalau dapat video macam tu kan.. hehe

    ReplyDelete
  23. wanita mutalib : yeah! jemput datang :)

    ReplyDelete
  24. ala cool la..heeh..mse ny la nk tgk kite kyusuk kew x huhu..law terkrjut beruk tu..kte kyusuk la tu kn eheh

    ReplyDelete
  25. betul2..ct pon xske...
    sengal la dorg nie...
    dhla ct lemah smgt...
    karang mati terkOjut xpasai2..
    huhuhuhu...
    skrg ni lau adew je link mne2 suoh ct bukak...
    confem xbukak
    trauma beb..

    ReplyDelete
  26. ade2mama : kalau tgok xkhushuk pun tetap jugak terkejut.. xsuke :(

    ReplyDelete
  27. ctk: saya pun dah xmau bukak dah.. xuske tau :(

    ReplyDelete
  28. haha...so far tak pernah lag terserempak dgn video cam gitu :D

    ReplyDelete