Friday, 21 October 2011

Kuda kepang merasuk manusia untuk berzapin

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Kuda Kepang


Zapin Johor

BK bizi sangat minggu ini kerana dua perkara diatas. Perlu membuat persembahan untuk KARISMA (Karnival Sukan Mahasiswa). Tahun ini, UiTM Segamat jadi tuan rumah. *ini tempat belajar BK, Robot Comel dan Hanis Zalikha. Perlu ke bagitau Hanis Zalikha sekali? perlu lah..untuk merasa femes.. daa~

Sejujurnya, BK tak pandai menari. betul tak tipu, tak pernah menari pun, lagi lagi yang berlenggok lenggok ni. asyik kena marah je :'(
tapi dah lama lama minat pulak, then terus rasa nak menari je.. lagipun boleh kurus. ngaa~

Mohon Maaf dipinta kerana tidak sempat nak bw ke blog kalian semua. Insya Allah lepas habis ni boleh.
Doakan kami dapat membuat persembahan yang terbaik okeh! lapchu'oll!! :D

ok daa~
p/s : baru tahu banyak lagu-lagu asli yang best..sekarang dah terminat pulak.hehe. Eh! Robot Comel pun berzapin dan berkuda kepang jugak tau.. ngeh3..

22 comments:

  1. BK.. patut la sis tgk da lama x update. salu BK sehari ada 3-4 entry baru. rindu nak baca. :) anyway all the best BK

    ReplyDelete
  2. kaka tini : lindu ke? haha.. terharu tau. tengkiu kak :)

    ReplyDelete
  3. blaja menari tuh rajin2, nanti pandai la :)

    ReplyDelete
  4. hahaha...gudluck untuk korang..teringin nk tgh weh :D

    ReplyDelete
  5. kuda kepang ewahh, . . . boleh kerasukkan sebab asyik sampai jadi macam kuda betul, . . makan pokok makan bunga, . . . ermmm, . . .

    ReplyDelete
  6. hihi..rjin blaja n rtrining..lme2 pndai la nt..

    ReplyDelete
  7. heheh
    gudluck la ye..law rse lupe step dye t..shuffle jew gune kuda tu huhuhu

    ReplyDelete
  8. kenapa xguna kuda betul...sedap kit tgk..haha

    ReplyDelete
  9. saya sangat2 TAK TAHU menari hehehe

    ReplyDelete
  10. Zapin dan Kuda Kepang...dulu ingat susah. Alhamdulillah Kancil dapat menari sedikit sahaja...nie pun sebab Kancil pernah belajar setahun di Batu Pahat....:)

    ReplyDelete
  11. wahhh bestnyerr involve dalam menari ni..he..he.

    ReplyDelete
  12. org kata tarian ni boleh smpai panjat pokok bila menari ? yeke, katanya kena hasut. hehe, entah la. dgr dr kawan ni. tahyul ke apa taktau :)

    ReplyDelete
  13. Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

    Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. kekalkan tarian warisan...

    ReplyDelete
  15. betol ke pasal kuda kepang n zapin tuh?

    ReplyDelete