Sunday, 9 October 2011

Tetap juga pulang ke rumah walau dah bosan

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia




Indahnya rasa dah sampai rumah tercinta :)
Cuti selama sebulan..emm apa boleh buat?
Kerja part time? ala tak mau..nak jalan jalan.. =.='
Duduk, baring, berdiri, tidur, makan, jalan jalan, online..
Bosan juga kalau nak buat semua kerja ni..

Kalian ada cadangan tak yang boleh dibuat untuk cuti sebulan ni?

ok daa~
p/s : nak blogwalking sampai laptop meletup malam ni.. siap siap lah kalian semua.. BK mahu TERJAH! ngahaha! :p

16 comments:

  1. tolong mak masak dan belajar masak. ok tak? hehe.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. meletup? kebabommmm!!!! hehehe...

    ReplyDelete
  3. jom pegi pi bertapa kat gunung fuji nak?

    ReplyDelete
  4. rara : wah! itu seronok! jom2.. haha

    ReplyDelete
  5. slmt bcuty..td0q puas2..hihi :P

    ReplyDelete
  6. wah cuti..seronoknya dia !! :D boleh blogwalking banyak2. haha. time cuti ni gi lah enjoy puas2 dgn kawan2. :D

    ReplyDelete
  7. lai qma : nak tidoq pun letih.. macam mane? haha

    ReplyDelete
  8. namee : blogwalking sampai semput.. hehe

    ReplyDelete
  9. gud lux:)

    syg brtul kat uitm nampaknyer..siap ader logo gedik2 kat atas yer..uia punye ade x..hihi :)

    ReplyDelete
  10. haha cuti ni lah kita buat apa yang tak dapat buat dekat segamat maybe . haha happy holiday ! (:

    ReplyDelete
  11. fiey : hehe.. uitm dihatiku lah katekan :)

    ReplyDelete
  12. sofea dean : em xtau nak buat ape snanye.. ahha

    ReplyDelete
  13. wah..da cuti sem kan...study utk sem barulah..hahaha...ctni,da abis praktikal nti, nk kena masuk uitm gk..uwaaa...malas nk study balik..huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. ct : jangan malas2 belajar..nanti dah keje xleh merasa u balik dah.. hehe

    ReplyDelete