Friday, 14 October 2011

Nak OLe - OLe Korea dari yanayassin.blogspot.com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia



Terima kasih kepada bella mizam kerana telah mengetag contest yang menarik nih :)

Syaratnya kena cerita kan tempat percutian yang menjadi impian kita dan dengan siapa kita nak pergi.



okeh! sudah tentunya BK nak pergi Mekah. BK nak pergi dengan semua ahli keluarga. 
Alang alang bercuti tu boleh menunaikan ibadah sekali. inilah tempat percutian yang paling BK dengan keluarga nak pergi. tapi masih belum berkesempatan. sekarang ni tempat ini dah bertambah maju. teringin nak beli inai yang best dekat sana and beli jubah jubah yang cantik giler.. hehe

Doakan kami sekeluarga dapat jejak kan kaki ke sana ya! amin :)

BK nak tag semua orang yang baca blog BK ni..

ok daa ~
p/s : ada contest yang menarik juga kat sini. Model cantik buat contest ni.. jom join! senang banget..hehe.

31 comments:

  1. semoga kita sama2 dapat ke tanah suci

    ReplyDelete
  2. bobie : insya allah.. doakan lah ye :)

    ReplyDelete
  3. wee wee.. :D saya pun nak ke sana. teringin sangat :)

    ReplyDelete
  4. namee : nnt sama2 kita kesana ya! :)

    ReplyDelete
  5. insyaAllah tercapai impian tu :)

    ReplyDelete
  6. Impian tersebar setiap insan =)
    Insyaallah ada rezeki boleh pergi

    ReplyDelete
  7. walaupon da pernah ke tanah suci, masih tetap ada perasaan dan keinginan untuk pergi lagi :') sis doakan ada rezki dpermudahkan Allah untuk pica lg. ole2 satuuu ekekek

    ReplyDelete
  8. IAllah..doa byk2 k..sy pon hope dpt g Mekah wif my family 1 day :)

    ReplyDelete
  9. gudluck, semoga tercapai okeh? amin.

    ReplyDelete
  10. Good luck & terima Kasih sudi join GA YY,.. Happy blogging yarrrr !!!

    ReplyDelete
  11. Tmpg promo ye...
    Salam :)Jemput datang ke Luna Shoppe yea. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

    Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. tempat percutian paling hebat! :)
    haishhhh...teringinnyer nak pergiiiiiiiii <3

    ReplyDelete
  13. nii,...buat amal k..nk shoping2.................haaaaaaaaaa...berat2..
    haha

    ReplyDelete
  14. whoaaa! BK jd tetamu ALLAH ke? eee jeles nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


    itu lah satu2nya tempat yg zie nakkkkkkkkkkkkk sgt pergi taw

    ReplyDelete
  15. cakap pasal mekah,da lame pasang cita2 nak hantar mak abah kesana.hopefulyy cita2 ni akan jadi realiti 1 hari nanti.hu3


    gudlak! ^_*

    ReplyDelete
  16. ade rezeki nt impian tu tercapai hendaknya.. :)

    ReplyDelete
  17. BK sila check email dan reply. terima kasut

    ReplyDelete
  18. semoga niat suci anda itu tercapai.. Amin..

    ingat nantie saya nak share entri mengenai tempat ini. Mekah/Madinah

    ReplyDelete
  19. jemput join :http://nadiyahashim.blogspot.com/2011/10/contest-relaks-tenang-simple-entry.html

    ReplyDelete