Wednesday, 12 October 2011

300 je ke boleh follow. Nak follow lagi :'(

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


"you are already following the maximum number of blogs (300). unfollow some other blogs first."

Hm.. memang sampai 300 blog je ke boleh follow? ke BK punya yang problem?

Alaaaaaaaaaaaaaa... nak follow ramai ramai lagi :'(

ok daa~
p/s : BK di blog ini..siap dapat banner lagi..comel sungguh! tengkiu..memuah! :)

37 comments:

  1. tak pernah jumpa pun.
    boleh ehh macam tu?
    hihik

    ReplyDelete
  2. wani : entah lah.. tetibe dia keluar macam tu..sabar jela

    ReplyDelete
  3. nie makna yerw x leh follow guna dashboard tpi guna manual...~~

    ReplyDelete
  4. haha, yang 300 tu dah habis baca ke?
    :D

    ReplyDelete
  5. eqa pom jd g2..lau kite follow kat dashboard..kalau follow trus dari blog dorg..oke jew :)

    ReplyDelete
  6. ---- : oh yeke? tengs bagi tau.. hehe

    ReplyDelete
  7. zaid : mestilah habes.. akceli xsemua 300 tu update setiap hari.. so bace mana yang update je :p

    ReplyDelete
  8. saya eqa ikram : oh macam tu ye. baru tahu..hehe. tq

    ReplyDelete
  9. eh saya dah follow 500 dah! okay ja. boleh..cuba lagi nafisah! :D

    ReplyDelete
  10. 0uh yekewr..tatau pon jgk..huhu

    ReplyDelete
  11. namee : em problem dekat dashbot la tu.. hu2

    ReplyDelete
  12. aik..pelik binti ajaib...mne adew gitu....kot2 slh seting or blog tu gilew jap..hOhO.,

    ReplyDelete
  13. anonimos : hm yela tu kot..saba jela dgn blog ni.. hehe

    ReplyDelete
  14. aik baru je tadi chat dgn pengasas blogspot ni.die kate x de pape pon.

    (ceh jgn caye sebab x tau menahu pon pasal ni)

    ReplyDelete
  15. sy pon da follow lebih 800++ blog...kena follow dari blog blogger tu sendiri...kalau add sendiri kat dashboard mungkin akan keluar macam tu kot kalau da capai 300..

    ReplyDelete
  16. ridzwan mohamed : haha.. sabar jela :p

    ReplyDelete
  17. ezad : em tu la kan.. mybe dah takleh add dekat dashboard tu..

    ReplyDelete
  18. hye, nice blog =) uitm johor rupenye. happy belated birthday. birthday ke berapa pulak tu kan? ;)

    ReplyDelete
  19. wah..dah ramai follower...tahniah

    ReplyDelete
  20. follow guna manual jek senang. haha :P

    ReplyDelete
  21. lini penah kena gitu 3 ari lps...follow manual jer..

    ReplyDelete
  22. kimie : okeh2 nak try la pakai manual nnt :)

    ReplyDelete
  23. rara : um tu lah.. ade je jadi macam ni..:(

    ReplyDelete
  24. bole la.. pergi kat blog org tu tekan butang join this site tu... klo yg gune kaedah mcm ni memang terhad..k

    chill ..:)

    ReplyDelete
  25. ieyza : ok2.. engatkan dah xleh follow.. tu yang risau tu.. hu2

    ReplyDelete
  26. ade2mama : boikot? xmau.. nak follow lagi.. hehe

    ReplyDelete
  27. eh...ada camtu gak ke ek? so far lom pernah lg zie jumpa taw..hehe

    ReplyDelete