Tuesday, 25 October 2011

Rindu, sayang, cinta.. mana boleh dipisahkan :')

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia




Gambar sewaktu berlatih. giler2! :D


Seperti yang BK bagitahu dalam entry lepas, BK kena berzapin dan berkuda kepang. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. Terima kasih tak terhingga kepada kalian yang mendoakan kami..memuah lah! :)
Nak tengok gambar lebih banyak? boleh KLIK SINI.

Then, lepas habis je program KARISMA tu, kami terus pergi melaka untuk sambut birthday boy. siap baling tepung dengan telur bagai. Kami yang plan, kami yang kena balik.. boleh pulak birthday boy ambil semua tepung dengan telur dari kami, pastu kami kena attack dengan dia.. *kalian paham tak ek? ehe..


Birthday boy berada di kanan sekali pakai bju hitam. K-pop TERhemsem di Malaysia + Korea..

Akhirnya, kami menjadi rindu, sayang, cinta antara satu sama lain setelah seminggu bersama. Kami menangis, gembira, suka dan duka bersama. Terima kasih di ucapkan kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung. Kalian memang terbaik! itulah kaedahnya~ meriah u'olls.. ngaa..

ok daa~
p/s : BK dengan robot comel baru declare 'itu'.. ini buktinya. gelaran kami unik, bukan baby honey, bukan sayang ucuk, tetapi ba-bi. ups! hahahaha..


Gambar tak boleh besar besar u'olls.. bahaya! :D

22 comments:

  1. gambar tuh nak besar click je laa kat situ... hahaha!!

    ReplyDelete
  2. alololo..tomeynya. best tak menari zapin ?? kalau namee mmg tak ah, badan keras. hehe, hancur je tariannya :)

    ReplyDelete
  3. namee : saya pun keras jugak.. lama2 boleh jadi lembut kalau praktis selalu.. hehe

    ReplyDelete
  4. wah gile bes...cOmey tul kalian...hehehe...mne videonyer?mne aci bg gmbar je..hahaha

    ReplyDelete
  5. nice, moment manis bersama teman2.

    ReplyDelete
  6. takde rakam ke, bleh upload kat youtube,hahaha

    ReplyDelete
  7. Salam singgah, joinmy site please

    ReplyDelete
  8. bestnye dpt buat aktiviti2 mcm ni ! huu

    ReplyDelete
  9. ade2mama : kami xpernah kenal erti penat.. asek njoy je.. hehe

    ReplyDelete
  10. ctk : video? insya Allah akan di upload tapi xtau lah bile.. haha

    ReplyDelete
  11. chegu : memang planning nak uplod pun cume xtau bile je.. hehe

    ReplyDelete
  12. andakpost : terima kasih singgah sini :)

    ReplyDelete
  13. key : sangat best! kalau ada aktiviti macam ni, memang di galakkan join :)

    ReplyDelete