Thursday, 13 October 2011

"My Happiest Moment"

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Kalian rasa nak tersenyum jugak tak tengok gambar ni?
hehe..

Yeah! kamimekdota selalunya bersama. sebenarnya ada 5 orang tapi kali ni BK tunjuk kan 3 orang sahaja. Kami memang gila gambar. setiap gambar adalah moment bagi kami. nak tengok semua gambar gambar kami boleh tengok di blog kedua BK kamimekdota ini.

Gambar ini diambil sewaktu kami pergi open house di rumah kawan kami. memang seronok, makan banyak giler, snap gambar pun tak hengat dunia. memang terbaik! ^^

Kemana sahaja kami pergi gambar senyum sampai terlinga ini mesti ada, kadang kadang tu boleh jadi giler sebab tengok semua gambar macam ni. kami berlima suka travel. Melaka, Johor Bharu, Negeri Sembilan dan Kuala Lumpur semua kami dah jelajah.. ke negeri negeri lain Insya Allah akan kami jejak juga..
seronok travel travel ni. korang try lah ea! :D

Harap harap dapatlah kami menunaikan hasrat kami yang mulia ini untuk jelajah 1 Malaysia! :)

Sebenarnya, BK tengah join satu contest ni.. nak join? Klik je gambar bawah ni.

Hadiah dia lumayan beb! dapat kamera mahal..rugi tak join! :D



Potrait classmate yang happy always.
lapcu all! :)

ok daa~
p/s : korang pun mesti ade moment yang best yang nak dikongsikan kan? meh la join sekali then LIKE ini. hehe.

40 comments:

  1. dOne follow u..
    bOsan asik wat keje yang sama...
    2 yang jOin segmen... ehehe
    lagi pOn adiah dier cOklat.. ^^,

    ReplyDelete
  2. dayah : segmen ni memang best kan :) xbosan pun..

    ReplyDelete
  3. comelnya nafisah :D suka tengok u senyum. comelll :D

    ReplyDelete
  4. good luck my frenz..bestnyer tgok die tersenyum eh...:) same la ain pon suke travel gak..:)

    ReplyDelete
  5. nor ain : nanti kita travel sama2 eh.. haha

    ReplyDelete
  6. good luck semoga berjaya dengan contest.

    ReplyDelete
  7. AMBOI KEMAIJ COMEL SEMUA SENYUM.KIHKIH XD

    ReplyDelete
  8. gud luck tau..mana tau rezeki dapat camera

    ReplyDelete
  9. x pernah ikut contest...x minat ar...nak contest adiah kete bru nak join kot...tumpang lalu ja la k....hehe peace yaw (^__^)V

    ReplyDelete
  10. sye bleh bayang bertapa sronoknye awk. hihi

    ReplyDelete
  11. bobie : tengkiu.. joinlah sekali.. hehe

    ReplyDelete
  12. madi : anda howt! thats y muka anda ada disitu.. hehe

    ReplyDelete
  13. izyan : ade ke org senyum xcomel? haha

    gurau je :p

    ReplyDelete
  14. azzah : tengkiu.. doakan tau.. nanti kita boleh snap gmbar awak juga :p

    ReplyDelete
  15. hardy : agak2 kalau sy tag, kamu nak join x? hehe

    ReplyDelete
  16. zaza : memang seronok sangat time tu.. hehe

    ReplyDelete
  17. ehhh gmbr budak robot ade jgk kt sni eheheh

    ReplyDelete
  18. nafisah, muka u ade cam my junior la. tp nama dia laen.hehehe~ =) sweet sgt.

    ReplyDelete
  19. ct nk join..tp xder gambar yg eppy2..h)h)h)

    eh, itu robot kan..COMEY LA koRANG WEH :DDDDD

    ReplyDelete
  20. lawa gambar hitam putih..like3 :P

    ReplyDelete
  21. ade2mama :robot itu classmate saya. haha

    ReplyDelete
  22. atiqah : eh! bagusnya.. jom jojn ramai2 :) menang kamera :p

    ReplyDelete
  23. tentang kita : thema nya happy moment...so memang kena ceria! yey! :p

    ReplyDelete
  24. khumaera : muke spe? nak tengok!!!!! :D

    ReplyDelete
  25. ctk : ct kan comel2.. mesto ada gambar hepy punye :) robot classmate saya! hehe

    ReplyDelete
  26. gambo last tu old skewwlll gitteww ekeke

    ReplyDelete
  27. kak tini : memang suka gamba2 old school ni.. cantik :)

    ReplyDelete
  28. ^^
    suke2... tengah senyum lebar ni.

    ReplyDelete
  29. budakijaupendek : hehe.. bagusnya suka.. meh la join sekali! :)

    ReplyDelete
  30. hehe sis pun odw mengjoinkan diri :)

    ReplyDelete
  31. wa.. cutenye^^happy je nampak^^

    ReplyDelete
  32. waaa.. teringat kawan2 yg semua dah jauh2 :(

    ReplyDelete