Saturday, 8 October 2011

Pleaselah berbaik dengan aku

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Belajar subject ni sangat memeningkan
lecturer ajar macam tak ajar :(
"student learning center" katanya
harap luluslah..
LAST PAPER NIH!!!! NAK BALIK RUMAH LEPAS TU
ESOK LA PAPER NYA 9/10/11...
en ismail...sila berikan markah yang baik baik saja untuk saya dan kengkawan
sayang en ismail.. memuah! :D

ok daa~
p/s : tak target pun A+, itu hanya semangat je sebab tak faham langsung subject ni =.='

sori, kat paper tu ada typing error, bukan lecterur tapi LECTURER! sori..hehehe

12 comments:

  1. gud luck fisa...
    IMD 156 kan syg korang dak2 diim..
    dont wory ok...

    ReplyDelete
  2. kantoi slh ejaan heehehe
    budak pndai mesti lah dpt A+ sume sbjek :)

    ReplyDelete
  3. eh en ismail, ayh sy..hehehehe...semOga BK capai target ye...bukan senang nk study subjek yang kita langsung xphm..huhuhu

    ReplyDelete
  4. ye ada apa soalan,haahaha.

    trademark cik mail.buat muka comel dia :D

    ReplyDelete
  5. hey good luck ya. buat yg terbaik tau! :D

    ReplyDelete
  6. sha.saje : sayang la sangat kan.. dah la xpaham =.='

    ReplyDelete
  7. sue sweet : insya Allah sue.. amin :)

    ReplyDelete
  8. ade2mama : hm xde la semua dapat A+ tapi insya Allah.. semua doakn ya :)

    ReplyDelete
  9. ctk : eh sama nama dengan ayah awak ke? haha.. kebetulan :)

    ReplyDelete
  10. madi : en ismail memang comel tapi geram je!! grrr

    ReplyDelete