Wednesday, 12 October 2011

Awesome blog! : sjdluvers.blogspot.com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


simple je header dia kan?


Siti Mawahidah
Student Kolej Universiti Islam Melaka
Orang Negeri Sembilan

Peminat Kpop sejati
tahu semua mengenai Kpop
Berabuk cakap loghat Negeri Sembilan
Otak boleh tahan giler giler :D
Sudah berpunye
kot nak belajar cakap korea, maybe beliau boleh tolong :p
Sesiapa blogger yang sama minat dengan beliau boleh la jadi kawan
kalau tak minat Kpop pun still boleh jadi kawan sebab beliau BEST! :)
Percayalah..

Jom tengok blog Dream High sekarang!

ok daa~
happy blogging u'olls :D

37 comments:

  1. wah..rjin kamu promote..da follow dia :)...truskan membantu blogger2 baru :D

    ReplyDelete
  2. wahhh...promote2 blog rakan blogger..bagus ni...:)

    ReplyDelete
  3. dream high...best tu citer dia...jap lagik boleh blogwalking ...hihi
    thxs erk tegur psl blog tu...Tggu hujung minggu bru boleh edit...hari keje ney payah sket..hihi

    ReplyDelete
  4. adylia : terjah jgn tak terjah ! :)

    ReplyDelete
  5. ctk : promot blog yang baru nak up.. hehe

    ReplyDelete
  6. rara : saya xminat kpop.. tapi sy suka tengok muka kpop..semua comel2 dan kacak2

    ReplyDelete
  7. ezad : hehe.. naikkan blogger yang baru nak up :)

    ReplyDelete
  8. sheeszshira : xpernah tengok pun cter drem high tu.. best sgt ke? hehe.

    maaf ye kalau teguran saya melampau.. :p

    ReplyDelete
  9. kejap lagi nak terjah ke sana hehehe

    ReplyDelete
  10. owh ada segmen blog review..menarik :)

    ReplyDelete
  11. tihara : hehe.. baguskan ade segmen macam ni :)

    ReplyDelete
  12. hahahaaa ..
    dulu acik ada belog 'Aim High'
    :)

    ReplyDelete
  13. bigdaddyz : jangan kejap je.. lama2 pun xpe.. hehe

    ReplyDelete
  14. acik : semuanya nak ade high.. hehe

    ReplyDelete
  15. lai qma : usha jangan tak usha :D

    ReplyDelete
  16. kaktini : wahi ni selalu datang ke blog akk kan :)

    ReplyDelete
  17. FISA!!!!!!!!!!

    hahahahhaahahah..btw,,tQ promote..laen kali jgn wat lg..segan gila

    ReplyDelete
  18. wahi : okeh2 lepas ni tak buat dah.. hehe. sori xbgtau :p

    ReplyDelete