Wednesday, 12 October 2011

Ala malu la... *pusing2 jari atas peha (n_n)

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Kalian suka tak gambar ni?
Mesti suka punya, meh LIKE kat sini :D
#contestant 74

Jangan lupa Like AnnasEsskey juga :)

Robot comel ni teringin nak join segmen menarik ni. Maka beliau hantar lah gambar ni.. 
Kalian support lah ek! anda support anda superb dan awesome! :D

Terasa nak join jugak? Boleh klik sini. dah cukup 300 gambar, penyertaan akan ditutup. 

Jom LIKE ramai ramai! aumm.. :)

ok daa~
p/s : malew nyew sayew.. ^^

20 comments:

  1. good luck ya..anis da pon like kamoo and annas..:-)

    ReplyDelete
  2. baru tengok ini gambar dekat blog robot comel. dah like juga. gudluck! :)

    ReplyDelete
  3. mereka yg tinggi ka atau adik yg kecik sgt ka? hik3

    ReplyDelete
  4. hana : robot comel yang beriya sangat snanye.. so kita support sama2 ya.. hehe

    ReplyDelete
  5. kaka tini : kita ni ha yang comel sgt.. haha

    ReplyDelete
  6. kamu cOmey syg..suda like..hehehe...cool bebeh

    ReplyDelete