Thursday, 27 October 2011

Awesome blog! : muskulars.blogspot.com

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia





Beliau teman baik saya di UiTM
study pun tentulah dekat UiTM Segamat
single and available

Sangat pendiam 
tapi kalau dah kenal, tak jumpa pendiam beliau dah.. hehe
mesej dengan beliau sangat best, berbeza dari orang lain
suka menggunakan ayat baku dalam penulisan
suka buat muka comel kalau nak sesuatu *macam kucing dalam cerita Shrek tu
matanya coklat *sangat cantik! :D
beliau agak sedikit cacat..*lesung pipit je pun..haha
yang paling penting.. beliau NEWBIE!! :)
Mari kita semua support baby blogger ni!

Jom tengok blog Ashikin Johan sekarang!

ok daa~
happy blogging u'olss :D

p/s : kesian robot comel punye blog kena remove tetibe. tapi mari kita support blog baru beliau ini. Klik sini :)


Maaf, blog ni tuan nya sudah tidak aktif :'(


19 comments:

  1. hueh797987 terjahhh

    hhe beb tengs bg nasihat.. takot la nk jumpe doktor^^ hehe

    ReplyDelete
  2. el-janna : terjah and follow sekali.hehe

    ReplyDelete
  3. single and available..tak tahan..haha.:P

    ReplyDelete
  4. PM : kot2 ade hati, boleh la masuk line.. hehe

    ReplyDelete
  5. semalam dia terkantoi blog dia,haha

    ReplyDelete
  6. robot comel : macam mana boleh kantoi? hehe

    ReplyDelete
  7. wahhhh...selamat dtg newbie....nak lesung pipit diaaaaaa..haha..jeles tul...

    ReplyDelete
  8. wahhhh...selamat dtg newbie....nak lesung pipit diaaaaaa..haha..jeles tul...

    ReplyDelete
  9. ctk : dia memang comel.. hehe..saya pun geram dengan lesung pipit dya

    ReplyDelete
  10. key : sekarang ni je baru lawa.. hehe

    ReplyDelete
  11. chumel3..ok,,nk follow dye..huhu

    ReplyDelete
  12. hye fsa.. malu la.. hehe.. any way tq very mush.. :)

    ReplyDelete
  13. wahi : follow jangan x follow.. hehe

    ReplyDelete
  14. muskulars : e'eh malu ke? hehe.. sama2 :)

    ReplyDelete