Thursday, 27 October 2011

Aku di attack orang Israel

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Israel sedang usha aku

Harap harap lah diorang tak aim aku
harap harap lah ini orang Israel yang baik
harap harap lah beliau singgah dan baca je entry aku dengan tujuan yang baik
harap harap lah orang malaysia yang baca dan beliau menetap di Israel


yang kemain cuak ni kenapa? haha

ok daa~ 

46 comments:

  1. aiyookk!!! ku kne dengan Russian T_T

    ReplyDelete
  2. ku azhar : untung lah org russian tgok blog dia.. haha

    ReplyDelete
  3. dun worry. kena dgn israel baik ni :)

    ReplyDelete
  4. haha kalau yang duk mengintai tu 'orang' takkan masuk dalam tu. dorang tu kan bayangan je. haha

    ReplyDelete
  5. ko tulis sal israel ke ape ? hahaha .
    israel gila .

    ReplyDelete
  6. si budak kachak : hehe.. macam mane ni?

    ReplyDelete
  7. ainsyah : israel dh tengok blog saya lah! argh! hehe

    ReplyDelete
  8. key : insya Allah yang baik2 saja.. hehe

    ReplyDelete
  9. wanita mutalib : uik! jangan lah tembak.. takut nih..

    ReplyDelete
  10. syafik way : israel dtg singgah blog aku je.. haha

    ReplyDelete
  11. israel?peh..pi la dakwah dia.haha

    ReplyDelete
  12. israel?peh..pi la dakwah dia.haha

    ReplyDelete
  13. rockmysoul : kalau lah boleh dakwah kan.. haha

    ReplyDelete
  14. diorunk xpaham pown bahasa kita weh .. haha

    ReplyDelete
  15. blog fendy kene usha dgn org egypt...hoho

    ReplyDelete
  16. israelian view. nak bawa balik pisa sane

    ReplyDelete
  17. kak tini : aish! memang tak ikut blik la kan.. hee

    ReplyDelete
  18. maybe de student malaysia study kt sana kut..hehehe

    ReplyDelete
  19. wah da bertukar wajah nampak. berkat KARISMA erh?




















    hahha^^

    ReplyDelete
  20. kak lini : em yela kot.. student kat sne.. hehe

    ReplyDelete
  21. stalker hebat : karisma pendorong segalanya.. haha

    ReplyDelete
  22. bobiedanbad : kalau boleh balas balik.. nak ceramah dorang sampai diorang insaf masuk islam..ehe

    ReplyDelete
  23. WHOAH.KESIANNYA.NAK CHECK JUGAKLAH KENA SERANG DENGAN SAPE XD

    ReplyDelete
  24. izyan masri : serang dek org israel.. tp xtau spe.. haha

    ReplyDelete
  25. tak pernah di usha visitor srael.huhu takut gak ape dia buat

    ReplyDelete
  26. wah..ingatkan kena serang betul2. hehe.

    ReplyDelete
  27. aiyooooooooooooooooooooookkkkkkk
    hahhaa

    ReplyDelete
  28. abis la fsa.. dye nk msk meminang fsa kot.. haha

    ReplyDelete
  29. edy fee : tau xpe.. kang pape jadi kita xtau kan.. hehe

    ReplyDelete
  30. wahi : bahaya lah sangat kan.. hehe

    ReplyDelete
  31. muskulars : ape da meminang.. hahaha

    ReplyDelete
  32. muskulars : ape da meminang.. hahaha

    ReplyDelete
  33. hahaha..kena bOm la nanti..ayOkk

    ReplyDelete
  34. mesti dorang guna google translate nak baca entri kat blog ni...heee~

    ReplyDelete
  35. ezad : haah kan.. xterpikir pulak macam tu.. haha

    ReplyDelete