Saturday, 1 September 2012

Simple edit blog

hai,

hari ni terlalu malas gila nak bergerak. dok menghadap laptop jela.. bosan2.. tak tau nak buat apa..
try buka photoshop.. main2 macam tu je. sekali terjadi header.. heeee

lepas tu edit lah pulak keseluruhan blog ni. saya dah lama nak tukar blog yang simple macam ni. orange + grey.. cantik juga kan? :p

maka jadilah ia.. :)

ok tak macam ni?teehee..


terlalu happy sampai menari2 macam ni :)


bai.


32 comments:

  1. hahaha,,, cute la header tu,, tersngat2,, buatkan la utk muja sekali,, hehe,, kidding lalala :D

    ReplyDelete
  2. hahaha.. memang betul simple..hehehe

    ReplyDelete
  3. pewwwitt, buatkan kita header, hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2.. nanti fisa buatkan bila lapang eh :)

      Delete
  4. lawak je bila baca header tuh.. belog kayangan.. hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Hahaha.. comel kartun tu.. nk ikot gaya dia gak ahhh.. Hahaha... Apa2 pon.. blog yg simple.. Lebih cepat loding... N pembaca pon senang hati nk baca... =)

    ReplyDelete
  6. Simplenya blog kamu :)tapi cantik^^

    anyway,jemput singgah dan beri pendapat ye:)

    http://xiexiepinky.blogspot.com/2012/09/korea-dan-makanannya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. hehe. ok! saya akan singgah blog awak kejap lagi :)

      Delete
  7. simle..tenang je nak baca..heee..

    ReplyDelete
  8. oren putih tu warna blogger kan?..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep.. betul tu..dari situlah saya dapat ilham :)

      Delete
  9. wah2..memang cantik dan simple...lagi2 part header...tomeyyy...hehe

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum.

    Alamak sayidah.baru 1st time mai sini.

    For sure, less is more, right? ^_^

    ReplyDelete
  11. putih tu bersih...rajin dia make up blog..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah rajin sangat.. ni paling malas lah ni.. hehehe

      Delete
  12. cantik2..kite pun pakai template ni jugak..hehe

    ReplyDelete
  13. blog saya huduh. entah bila la nak tukar macam2... hmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdela huduh sangat.. still boleh baca lagi.. hehehe

      Delete