Wednesday, 12 September 2012

SEGMEN : Bersama warna kegemaranku

hai,

Saya di tag oleh Pha Is yang hensem ni :)


Klik sini untuk join :)



Gambar diambil bersama insan paling tersayang di dunia *lovelove*

Saya suka warna pink. Normallah kan kalau perempuan suka warna pink.. hehe
tapi sebenarnya saya suka semua warna. malangnya, saya ada banyak baju dengan tudung yang warna hitam.. em sebenarnya saya paling suka warna apa ni ek? *sore eyes*

ok, saya nak tag :
Semua yang datang singgah ke blog saya ni..
haaaa... kalian MESTI buat tau.. :D
Kalau tak buat nanti kena denda dance oppa gangnam style..haaa baik buat.
*duck face dengan tangan buat peace dekat dengan mata sambil kecikkan mata*

bai.
p/s : em agak2 kalau saya tag namee roslan, dia nak buat tak segmen ni? nak juga tau warna kegemarannya..eheee




20 comments:

  1. saya pun minat pink jugak..tapi lebih suka warna biru..hehehe

    ReplyDelete
  2. saya suka putih. macam blog awak ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. putih saya suka tapi tak reti jaga :(
      nanti cepat je kotor..

      Delete
  3. chot datang tunaikan kata,follow sini..good luck yar..thnk support..:)

    ReplyDelete
  4. biru tetap pojaan hatiku.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Kalau lana masuk segmen ni..mmg tak terjawab soklan peberet kaler.

    Sebab, semua warna lana suka,heh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita tapi dah orang tag, jadi kita buat saja..terpaksa pilih warna.. huhu

      Delete
  6. senarai peserta telah diupdate,bwre sini untuk cari pemenang pula.. :)

    http://chot91.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-contest-bersama-warna.html

    ReplyDelete
  7. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete