Saturday, 22 September 2012

Hai awak yang ke 1000 *lambai2*

hai,


Tahniah kerana mencantikkan bilangan kawan saya :D

tapi sayang lah awak. awak tak letak link blog, jadi tak dapat saya nak minta kawan-kawan saya yang lain untuk terjah blog awak.
Kalau awak terbaca blog saya ni semula, awak buat ikut tutorial ni eh,

Saya akan update semula dan letak link blog awak kat sini..

Thanks again! :D

Terima kasih juga kepada yang lain. Sayang kalian semua sangat-sangat.. :)
bai. 


33 comments:

  1. wahhh, dah banyak ye :) yang gambang sedang main gitar tu kene review ke? hehehe (joking)..

    tahniah,dah banyk follower. keep it up --blogging--

    ReplyDelete
  2. tahniah, dah sampa 4 angka... pha is skrg sdg cuba nk bagi jadi 4 angka la.. sbb tu saja masuk macam2 segmen.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah lepas ni turn pha is pulak.. fighting! :)

      Delete
  3. tahinay ye!
    dah 4 angka!

    tula.
    ramai blogger yang takda link ni follower.
    hmmm

    ReplyDelete
  4. wah3 ...haha.. dah ada 1000 eh ?? hehe..
    usaha3 ..semangat untuk terus menaip dalam menghasilkan
    penulisan yang baik amat bagus :D
    kata-kata semangat dari saya

    ReplyDelete
  5. hehehe.dia terlupa nak letak link agaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula.. haraplah dia baca semula blog ni dan bagi link blog dia..

      Delete
  6. wahhh dah 1000 folower...nak unfollow lah kasi turun ke 999 pulak...haha...gurau jee

    ReplyDelete
  7. tahniah utk follower ke 1000 :)

    ReplyDelete
  8. try tengok sini.
    wan ambik sini rasanya.
    lupe.
    dah lame dah.

    http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2010/09/letak-facebok-button-like-dalam-blog.html

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. terima kasih.. lepas ni giliran awak pulak :)

      Delete
  10. wahhh..tahniah! hehe.


    tapi sori la...kita dah rosakkan nombor 1000 jadi 1001 la...takpe kan? hahaha.


    salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah dah 4 angka! :)

    ReplyDelete
  12. untunglah di tempek kat sini .. hehe

    ReplyDelete
  13. wahhh...dah seribuu tu..thniah la kat gerangan yg bertuah tu..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee.. terima kasih.. moga lepas ni follower awak bertambah juga :)

      Delete
  14. wee 1k ! tahniah!! hehe. untung siapa jadi yang ke 1000 tu. :D

    ReplyDelete