Wednesday, 5 September 2012

Create a Page | Facebook

hai,

Agak2 saya patut ada ke tak page untuk belogkayangan.blogspot.com ni ek?
sebenarnya saya tak ada pun facebok.. jadi saya terfikir je nak buat..

Nak tanya kalian dulu, mana tau saya buat then takde siapa pun nak like. sedih saya..
em.. ke tak payah buat?

hehehe.. :D

bai.

32 comments:

  1. ni pendapat saya je tau.. bagi saya, page dengan facebook ni saya tak kisah ada orang like ke tak. tapi percayalah, sikit demi sikit orang akan like. bagi saya, fb dan page ni penting untuk promot blog kita. saya pun ada facebook lebih kepada nak pomot blog je. bagi orang kenal.. try je buat.

    ReplyDelete
  2. tak promote memang tak ada orang like la
    try promote bagai, kalau berduit bule letak ads

    ReplyDelete
  3. jikalau anda serius, boleh lah buat. hihi

    ReplyDelete
  4. pha is pon dah ada page...
    ala, buat je... tak rugi apa2 pon...

    pasal org nk like or tak, boleh je buat promosi sikit. buat segmen ke, pastu jemput diorg like page tu... ala, sayidah kan tiap2 awal bulan buat entry mntak link blog untuk bloglist. boleh jugak promot kat situ. x de masalah rasanya.. hehehe

    ReplyDelete
  5. buat,rajin promot,mesti ada yg like.akak pun xde fesbuk dah sekarang ni..hehee

    ReplyDelete
  6. rajin buat.. rajin promosi mesti laku

    ReplyDelete
  7. Buat dan tulis je apa yg Syidah rasa nak buat. Just be your self tak payah hipokrit. Tulis seadanya. Popular ke tak., depa nak 'LIKE' ke tak..,kita serahkan saja pada pembaca yang menilai.

    ReplyDelete
  8. fuyoooo nak jadi admin nnt boleh :D

    ReplyDelete
  9. boleh aje kalau awk nak buat. nanti kita like2 :)

    ReplyDelete
  10. Buat je,free kan. Orang like ke tak kisah lain. Itu atas pembaca ye tak.

    ReplyDelete
  11. buat je la.. nanti kite like.. haruslah support rakan blogger kan.. hee :D

    ReplyDelete
  12. kalau kamu ada plan jangka masa panjang untuk expand,patut buat ! namee pun segan jugak tapi bila fikir, insyaAllah itu akan buat kita tak quit blogging...why not :)

    ReplyDelete