Sunday, 30 September 2012

Bloglist Bulan Oktober 2012

hai,

Easy.

Letakkan link blog anda di ruangan komen.

Done.

Insya Allah akan ditukar setiap bulan, siapa rasa dia nak stay dalam bloglist saya setiap bulan, pastikan kalian letak link blog kalian diruangan komen bila saya publish entry macam ni lagi.

Hanya sehari sahaja berlangsung.
Jangan risau, siapa yang tak sempat tu, boleh try untuk bulan depan.. teehee.

Oh, jangan lupa like ini juga :D



bai.

Update : Dah Tamat :)


21 comments:

  1. hehehe... :)

    http://zyra1121.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. letak lagi,, adesss,, haha http://mujadafewa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak dah ade dalam bloglist kita lah..hehehe

      Delete
  3. Nak menery letak jugak lah link kat sini. hehehe. btw done follow sini ;)

    http://santanmanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam dari atas kayangan..hehehe.
    Jom singgah ke blog akak.
    http://lynmunir.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Maaf takde Fb nak ngelike ^^

    http://hanininni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. kalau sudi saya nk join

    http://aku-saya-alam.blogspot.com

    Tq

    ReplyDelete
  7. nak letak jugakkk..heheh

    http://millivanilo.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. saya nak join !!! :D forever i wanna be hereee :D

    ReplyDelete
  9. yeah.. u'll be forever here.. i promise :)

    ReplyDelete
  10. kesibukan melanda ta. Jurst lawat blog ni shj

    ReplyDelete