Tuesday, 11 September 2012

Em.. Yang macam kahwin-kahwin tu.. :D

hai,

Dari jauh
Dalam kepadatan manusia
Aku nampak kau
Kau senyum, aku senyum
Kau ketawa, aku pun ketawa
Walau aku tau semua tu bukan untuk aku
Tapi aku suka tengok kau begitu
Sangat manis sekali :)

Kadang-kadang terserempak
Kau pandang, aku kaku
Bodoh betul rasanya, masa tulah patut aku senyum dekat kau kan? :p

Hehehe
Aku malu
Sumpah aku malu
Balik je ke kamar, aku terbayang-bayang
Terbayangkan kau
Tersenyum-senyum aku macam orang menghadap sms
Ala-ala baru bercinta macam tu (n_n)'



Haaa... macam nilah.. :)


Ehem
Agak-agak bila kita mahu itu?
Ala.. itulah..
Em.. 
Yang macam kahwin-kahwin tu.. heeee :D




bai.
p/s : Tengah serabut-serabut fikir assignment dengan presentation, tetiba boleh terfikir nak kahwin..hahaha. em yela, bayangkan.. kalau tengah serabut macam ni, ada orang bagi senyuman dan pelukan suruh kita jangan give up. kan best macam tu :)
ehem.. umi abi................................................. kita kan.. nak kan.. ihik! :p

p/s/s : ini hanyalah puisi rekaan semata-mata, tak ada kena mengena dengan sesiapa.. terima kasih :)






28 comments:

  1. hahahaha...hamboi2...pikir kawen sudah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..mestilah.kalau dah menggatal tu xde nak pk lain dah :p

      Delete
  2. haiyooo.. haha .. kawen2 ? haha .. buat suspen punya tajuk .. btw , Wieya suka intro . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..tq suke intro kita :)
      ape yang suspen? ooooo.. hehe

      Delete
  3. amboi3,,, peluk2 lagi ye,, kih4,, jangan lupa to invite me then it is ok i guess,,, lalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah pasti jemput tapi tunggu 3 tahun lagi eh..hehehe

      Delete
  4. yekeee puisi semata2..lain macam je namee baca !! hehehhe. alollolo, suka sama suka tapi sekadar jeling menjeling. amboiii. hehe :D

    ReplyDelete
  5. kawin...1 perubahan akan berlaku...

    ReplyDelete
  6. biasa la tu.. aku dulu pon masa serabut exam, keje pikiq nk kawen ja.. hehehe

    anyway, cik sayidah telah ditag.. hehe

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

    ReplyDelete
  7. kelas kelas! Kawen tu best . Hehe

    ReplyDelete