Tuesday, 25 September 2012

" I Love Blogging Giveaway By Wawa "

hai,

Saya telah di tag oleh Muja yang gojes ni.



chocofluxuryga.blogspot.com

Saya nak tag semua orang yang baca blog saya ni.. boleh?
heeeeee ;D

bai.


16 comments:

  1. amboi..tak aci tag semua org yg bce...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha. semua sekali nak tag?hahaha.. apa2pun awak, gud luck ye..hehehe.. kalau menang, jangan lupakan saya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak menang jugak kenelah masuk sekali.. hehehe

      Delete
  3. jemput bace ^^

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html

    ReplyDelete
  4. wah,, pembodek tegar betul la bk ni,,, tak gorjes sangat pun,, hampeh ade la kot,, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi memang hakikat pun yang awak ni gorjes.. hehehe

      Delete
  5. Eh hari tu awak post link kt cbox eh?? X perasan la, baru tgk cbox tdi. x pe ada hdiah misteri utk awk, sorry ye sbb x perasan. Tolong emailkan detail spt nama, alamat, no fon n url blog ke wawa_choclurve95@yahoo.com

    ReplyDelete