Sunday, 21 August 2011

Kau si cantik Jelita ---> Ashikin Johan

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


sewaktu mula mula kenal, tak nampak sweet macam ni.. bila dah lama lama kenal rupa rupanya beliau sangat cantik dan comel..mempunyai mata coklat dan lesung pipit di pipi sebelah kanan. manis sekali.

sekarang comel banget :)



mula mula kenal :)


dress up nya seperti lelaki membuatkan ramai orang sangka BK couple dengan dia..hehe


beliau lagi comel dan ayu bila memakai tudung


perubahan wajah pabila make up..terpesona okeh!


selalu kena buli, namun hati tetap tabah =.='


beliau merupakan kawan yang setia dengan BK, tak kira susah atau senang.
terima kasih Ashikin Johan :)

p/s : jom tengok blog ni kamimekdota
ok daa~

11 comments:

  1. ikin ouhh ikin . nak num phone boleh ? hihi

    ReplyDelete
  2. wow..makin lama makin girlish! takpe, awak ubah dia lagi! hehe, kadang2 mmg ada manusia yang habit dia tomboy dari kecik :) bukan sengaja nk lagak jadi pengkid kan. :) makin lama makin cantik dan dia pun makin lama biasa lah pakai benda2 girlish. hihi :) manusia boleh berubah :D

    ReplyDelete
  3. >.< ahaks! memang comel dia pakai dress itu. cuba guna maxi dress pula :)

    ReplyDelete
  4. Hi si cantik jelita Ashikin johan . . boleh berkenalan ? ?

    ReplyDelete
  5. bea : nah amek no ni..012-3456789

    dylla : indeed she is :)

    namee : xsaba nak tgok dy berubah habes :p

    anna ; terima kasih bg cadangan maxi dress, nnt kami pergi cari.. hehe

    fipper tonggek : comel giles!

    suesweet : hai new blogger! sila lah berkenalan dgn beliau.. hehe

    ReplyDelete
  6. mesti terharu kan kawan tu kalau baca. :)

    ReplyDelete
  7. izzati liyana : dia tak terharu pun, cubit cubit saya adalah.. malu konon.. haha

    ReplyDelete
  8. dress macam lelaki tak semestinya hati macam lelaki jugak. tapi tak tahu la situasi kwn awk ni.

    tapi kalau org yg boyish sikit ni, ikutkan hati, mmg dia sendiri nak berubah, cuma maybe dia malu je kot dgn pandangan org nanti dgn perubahan dia hehe, pendapat je :)

    ReplyDelete
  9. key : masa mula2 tu ssh juga dia nak terima. tapi last2 bila dia jadi kawan rapat dengan saya terus terasa nak berubah. tapi sedikit demi sedkit la.. tp ok what.. hehe

    ReplyDelete