Friday, 26 August 2011

Bila si kembar ber-akustik

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

sekarang ni dah ramai penyanyi muncul tak kira secara official atau tak. ada yang solo, ber-duet dan berkumpulan. tetapi yang menarik perhatiannya disini.. pasangan ber-duet. uniknya ialah mereka adalah twins!! sekali lagi.. twins!

i love twins

penyanyi akustik yang berasal dari Malaysia ini memang sangat best suara mereka, comel dan cantik2. yang penting kembar seiras! memang tak tahu nak bezakan mana akak and adik. PERKENALKAN.... ten tereng!

Atikah dan Atirah


sekali tengok memang susah nak beza kan?

lagu "Dalam hati" merupakan lagu feveret tip top Bk sekarang ni. tak pernah muak dengar lagu ni.. ulang berjuta kali..makin sedap pulak rasanya.. diorang banyak lagu yang dicipta sendiri. 

nak kenal diorang ni? korang boleh add and tengok diorang sepuas puas nya di,
youtube : atikah1808


 

Dalam hati oleh Atikah dan Atirah


Selain Malaysia terdapat juga dari negara lain seperti yang BK nak perkenalkan ni, pasangan kembar dari Australia. Janice and Sonia. susah juga nak kenal diorang ni..



macam tengok cermin kan??

memang banyak gila lagu yang diorang dah cover ni.. diorang suka ubah ubah lagu menjadi sangat sedap.
begitu juga dengan pasangan kembar ni, kalau korang nak usha usha, meh klik sini..

facebook : JayessleeFB
youtube : Jayesslee



price tag oleh jessie j

p/s: teringin nak anak kembar.. hihi
ok daa~




10 comments:

  1. begitu juga saya.. jeles mak ayah ada kembar masing2.. =.='

    ReplyDelete
  2. madi : ahaha.. tau xpe.. di kelilingi manusia kembar.. best~

    ReplyDelete
  3. kalu ad gen kembar,,insyaAllah peluang utk dpt ank kembar 2 ad..hehe..usaha & doa la..tp,,kne 2ggu kawen dlu..haha

    ReplyDelete
  4. gen tu memang ade tapi rezki nak dapat kembar tu yang xtahu.. tapi teringin sangat.. umi nak kwen!! haha

    ReplyDelete
  5. anak kembaq smuanya comel... hhehe

    ReplyDelete
  6. wan : yes..memang sangat comel :)

    ReplyDelete
  7. masa zaman myspace, ak ada add atirah rasanya, then pena la komen dgn dia sikit2. dia mmg tak sombong. tapi sekarang myspace dah tak ada. hehe

    dah feymes la pulak diorang ni. ish :)

    ReplyDelete
  8. key : suke tengok kembar2 macam ni.. best sgt! teringin nak ade kembar sendiri

    ReplyDelete