Wednesday, 31 October 2012

Bloglist Bulan November 2012

hai,

Easy.

Letakkan link blog anda di ruangan komen.

Done.

Insya Allah akan ditukar setiap bulan, siapa rasa dia nak stay dalam bloglist saya setiap bulan, pastikan kalian letak link blog kalian diruangan komen bila saya publish entry macam ni lagi.

Hanya sehari sahaja berlangsung.
Jangan risau, siapa yang tak sempat tu, boleh try untuk bulan depan.. teehee.

Oh, jangan lupa like ini juga :D



bai.
p/s : doakan saya dengan kawan-kawan diploma UiTM lain mendapat result yang baik eh.. Takut sangat ni.. huhu

update : dah tamat


24 comments:

  1. asyik terlepas je entri mcm ni.

    dah buat yg terbaik kan, InshaAllah. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. boleh cuba lagi bulan depan.. hehe :)

      insha allah..

      Delete
  2. semoga memperolehi keputusan yang sangat2 baik..amin.. buat yang terbaik tau awak. chai yo chai yo!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yang ni nak amin 100x
      hahaha.. insha allah.. :)

      Delete
  4. http://millivanilo.blogspot.com/,,hee

    btw, all de best dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah masukkan awak dalam bloglist.. hehe
      tq join :)

      oh thank you awak..

      Delete
  5. Caiyok2! semogaa dekan ya! :) http://santanmanis.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.. terima kasih..
      awak pun saya dah masukkan dalam bloglist.. tq join :)

      Delete
  6. Blog kamimekdota tu, blog pemain game Dota ke? Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang betulnya, tak seorang dari kami pun yang reti main dota.. heee :)

      Delete
  7. macam biasa...saya wajib ada. :P hihihi. cop satu tempat untuk saya okay ! :D

    ReplyDelete
  8. usaha tu penting ..lepas tu tawakal ..pasti doa pun kena ..good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. sentiasa berdoa untuk mendapat result yg cemerlang :)
      moga awak pun cemerlang juga.. hehe

      Delete
  9. Amin ! Jangan nervous tau ! Doakan Wieya jugakk .. ! Dah nak SPM niiii .... Takuttt ! Maaf tau sebab wieya jarang ke blog awak . hehe .. dah lama tak online ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok wieya..
      awak pun jangan nerves jugak k. senang je spm tu :)
      awak pasti boleh jawap.. insha allah..

      Delete
  10. amin...hehehe :) smoga dpt keputusan elok2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh lama tak nampak.. mana hilang? hehe
      amin.. tq :)

      Delete
  11. good luck :)
    banyak2 doa smoga dpt yg terbaik :)

    ReplyDelete
  12. ct nak ltk link jugk wlaupon dh lepas..http://khayalan27.blogspot.com/..hehe

    p/s: kamu lulus ae result?tahniah2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak punye link memang dah ada lah.. mengada ye :p
      alhamdulillah lulus semua..

      Delete