Thursday, 18 October 2012

Apa ada pada nama anda?

hai,


Sayidah Nafisah :

Cute
Hot
Is loved by everyone
Is really sweet
Makes people laugh
Easy to fall in love with
Caring
People wild and crazy adore you

Macam betul je semua yang kat atas ni.. hahaha. bukan nak poyo tau. tapi macam je. macam..... :p
give it try bebeh :p

Saja untuk seronok-seronok je ni..jangan anggap serius okeh. setiap nama mempunyai maksud yang best dan sedap... heeee :D

bai.





32 comments:

  1. ada orang tukan, dia perasan. hihi

    ReplyDelete
  2. intelligent
    loves to laugh and smile
    class bunker
    hot
    lucky
    good looking
    caring
    makes people laugh
    easy fall in love with

    lalalala:P

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hahaha...bukan selalu kita nak perasan kan? :p

      Delete
  4. Ehh..ada makna sayang ooi. Berikan lah nama yang baik-baik dan yang sedap disebut. Sebab di akhirat nanti kita dipanggil dengan nama tu ler.

    ReplyDelete
  5. wah..saya kagum dengan awak..hehehe.. nak sain...hehehehe

    ReplyDelete
  6. untuk seronok2 boleh la... hehe

    ReplyDelete
  7. sy siti farhana..dah tgok satu2 td..terasa mcm betul jugak la...haha

    ReplyDelete
  8. sama2 cute and hot..diva gitu..hahaha

    ReplyDelete
  9. jom baca 8sebab kenapa foundation anda harus dibuang.
    http://payunghitamputih.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam ptg selasa

    Kalau2 ada entry bru kt blog ni

    ReplyDelete
  11. class bunker? ohhhh no! tak pernah skip kelas pn ni. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..mungkin ada kesilapan sikit dekat situ :p

      Delete
  12. CTK - humble, lucky, really silly??? hahahahaha

    ReplyDelete
  13. haha .. nama wieya panjang .. tapi, ada yang betul .. "H" - easy to fall in love with .. ehehehe ...

    ReplyDelete