Thursday, 25 October 2012

Drama-drama sebelum kahwin dan ucapan raya

hai, 


Serius, tengok matluthfi ni asyik nak ketawa je.. :D
Dah la roman eh sama macam lecturer saya.. 
Kahwin kang baru tau.. ihiks! :p

oh ya,

Disini, saya ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua yang mengenali saya dan keluarga
Ampun maaf dipinta diatas kesalahan yang saya lakukan..sobs
Moga Allah sentiasa memberkati hidup kita semua dan diberi jalan yang lurus untuk kita jalani sehingga dapat bertemu dengan Nya di syurga.. Insha Allah :)




bai.

p/s : Paling sengal dalam sejarah hidup, baru tahu esok raya. and baru tahu juga hari ni hari khamis lepas tengok kalendar kejap tadi.. hahaha :D


28 comments:

  1. haha,teringat en asyraf, *jantung terus berdegup kencang, haha.

    kira okaylah tu,kita ingat harini hari jumaat haa.lagi haru.

    selamat hari raya kakak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya madi..
      terus teringan en asyraf ye..hehe

      next sem kita jumpa lagi dia :)

      Delete
  2. haha...mat lutfi terbaik lah! :D

    *selamat hari raya aidiladha gak ....daging2 korban post ke ct ckit :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang terbaik! :)

      selamat hari raya juga ct.. hehee

      Delete
  3. aissshhh,, ingat sape la tu smpai camni sekali ye,, i miss you bk!!!! huhu,, muja dah boleh upload gambar,, kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yey! dah boleh upload.. hehehe
      lepas ni upload gambar banyak2 eh..

      awak cantik.. :)

      Delete
  4. hahaha.. style... hidop mat lutfi...

    ReplyDelete
  5. huh! mat luffi?? awak curang dengan saya!! hahaha :P

    selamat hari raya aidiladha awak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh? jangan macam2.. marah bakal suami saya nanti :)

      selamat hari raya juga..

      Delete
  6. lama tak update..beraya sakanke ? hehe ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde beraya sakan.. takde idea nak menulis je.. huhu

      Delete
  7. sy dah tgok video ni dan ternyata mat luthfi sangt comel..sangat sangat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah dan memang sangat2..
      sangat talented jugak :)

      Delete
  8. Replies
    1. lembu kartun memang comel.. yang ni takleh sembelih.. hehe

      Delete
  9. salam
    celamat ari raya aidiladha mekdota...

    agaknya telambat tak ucap...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak terlambat pun.. hehe..
      selamat hari raya :)

      Delete
  10. lawak sangat, hehe. selamat hari raya sweety !! :D

    ReplyDelete
  11. memang nak tergelak tgk...best..bagus mesej yg disampaikan...

    ReplyDelete