Tuesday, 16 October 2012

Miserable

hai,

Ini yang berlaku dalam hidup saya sekarang.
keluarga
kawan
semuanya bermasalah

bila rasa mahu mula hari yang happy
mesti dapat yang sedih

oh Allah,

"Guide us to the straight way
the way of those who has bestowed your grace
not the way of those who earn your anger such as the jews nor of those who went astray such as the christian"

(al-fatihah, 6-7)

:'(




20 comments:

  1. chill k.. awak sentiasa ada kawan yang lain.. dah2.. patah tumbuh hilang berganti...InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. sayang, kenapa ni? saya tengok akhir-akhir ni makin down jek. nak story tak sayang?

    ReplyDelete
  3. bersabarlah,jgn risau,kelak pasti bahagia :)

    ReplyDelete
  4. Allah sayang awak, tu sebab dia bagi musibah.

    #musibah datang mbuatkan saya menjadi kuat tau. saya harap awak pun macam tu ye cik fisa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insha allah.doakan saya tabah menghadapi semua dugaan.. huhu

      Delete
  5. always have faiths in Allah dear :)
    do follow me anayaafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. jgn sedih2 ok. there's always a rainbow after the rain. :)

    ReplyDelete
  7. muja kan ada,, jangan la camni k,, saya sayang awak,, uwaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. smoga ditunjukkan-Nya jalan yg lurus...

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. ok2 saya tak sedih dah..nanti tak cute bak kate awak.. heee :)

      Delete
  10. doa byk2 agar dipermudahkan segalanya..chill dear~

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..moga allah mudahkan semuanya yang berlaku..

      Delete