Sunday, 21 October 2012

Tidur lewat susah pregnant


Is it true??
O.o


Budak saks tu apa ya awak? 




Boleh sama-sama kita amalkan ye.. hehehe
Sometimes, keyword yang datang ke blog saya ni lawak-lawak je. macam-macam yang orang cari.. tah macam mana boleh termasuk ke blog saya ni tah.. musykil-musykil.. :p

bai.




33 comments:

  1. hahaha.. memang pelik2 yang masuk tu.hehehehe

    ReplyDelete
  2. budak saks? maksud dia apa? haha

    kita punya lagi teruk,awek terlampau,ishish

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah madi.. tak paham betul apa yang diorang ni cari..
      awek terlampau?
      aiyo.. hahaha

      Delete
  3. ceh, ingatkan teori apa la tadi.. hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun tengah mencari.. betul ke teori ni? :p

      Delete
  4. haha first time pulak dgr mcm ni. haha.

    ReplyDelete
  5. tidur lewat atau bekerja waktu malam berisiko mendapat pelbagai kesan sampingan terutama wanita yang inginkan cahaya mata

    ReplyDelete
  6. Keyword mcm tu pun ada org cari? Hehe~! Maybe yg mencari tu tgh wat research something pasal kesan tido lambat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...maybe lah kot kan..tapi kenapa blog saya juga yang keluar? pelik betul.. haha

      Delete
  7. Tak apa. Sekurang-kurangnya kita tau hot keyword yang mereka gunakan. Peace Syidah.

    ReplyDelete
  8. Betul ke? Kite selalu tidur lewat. Eh, bukan selalu. Tiap2 hari. Huhu.

    ReplyDelete
  9. biasalaa kadang2 orang mencari macam2 yang ada kaitan ..

    ReplyDelete
  10. Pengked hensem??? OMG. Dah habis ke lelaki kat Malaysia ni, golongan gitu jugak di cari. Lawak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tau xpe..mungkin diorang nak tengok macam mana rupa pengkid hensem tu kot.. :)

      Delete
  11. hahahaha....macam2 lah dorg ni...

    ReplyDelete
  12. tidur lwat susah pregnant..adoiii, macam-macam..hahaha

    ReplyDelete