Thursday, 2 August 2012

Bloglist Bulan Ogos 2012


hai,

Easy.

Letakkan link blog anda di ruangan komen.

Done.

Insya Allah akan ditukar setiap bulan, siapa rasa dia nak stay dalam bloglist saya setiap bulan, pastikan kalian letak link blog kalian diruangan komen bila saya publish entry macam ni lagi.

Hanya sehari sahaja berlangsung.
Jangan risau, siapa yang tak sempat tu, boleh try untuk bulan depan.. teehee.

bai. 

p/s : pssstt.. saya baru declare in a relationship dengan assignment hari ni. saya gembira sangat. jangan bagitau orang lain tau ^_^

Update: dah tamat





20 comments:

  1. nak join bloglist..
    http://arisyahjahirah.blogspot.com/

    p/s:slmt berassignment...;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jangan tak join.. hehehe

      terima kasih awak :)

      Delete
  2. http://makwepakwekintan.blogspot.com

    =)

    ReplyDelete
  3. saya pun nak tukar bloglist saya.ramainya tak update :/ sedih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masing2 takde mase or kekeringan idea lah tu.. huhu

      Delete
  4. alamak..malu nak letak..tapi org dah offer kan? rzki jgn ditolak..haha

    http://millivanilo.blogspot.com/

    *nama awk sme mcm nama besfren sy..ttibe teringat kat die..hehe*

    ReplyDelete
  5. nk jgk la...hahaha..

    http://akupiko.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. sila study bersungguh2 k =)

    ReplyDelete
  7. tak sempat join sebab ada masalah internet daa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. akan ada lagi untuk bulan 9 nanti :)

      Delete