Wednesday, 29 August 2012

Awesome song! : Gangnam (Super Kampung Style) by Fly.fm

hai,




Memang kering giler!
dekat mall pun boleh dance.. hahaha

Famous giler gangnam ni sampai satu dunia ikut.
Gempak!

agak-agak KyoPropaganda nak buat tak parodi ni?
mesti best kan? :D



bai.
p/s : Step dah hafal, lagu pun dah hafal.. tinggal nak perform je.. tapi maliu.. :p


19 comments:

  1. klau kyopropaganda buat, mesti gempak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure punye! tak sabar nak tunggu video kyo :)

      Delete
  2. diyana pun suka. haha kelakar kan. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat kelakar and cool giler.. sempoi je :)

      Delete
  3. best dan layann..smpi byk kali ulang..rasa melampau pulak..hehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. sempoi la dorang ni..hehehehe

    ReplyDelete
  5. serisuly guwa tgk dengan muke serius.tak dapat paham mane yang bestnye:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. patutlah.. kena tengok dengan muke selamber baru boleh enjoy :p

      Delete
  6. layan...sempoi...tapi huduh cikit pakai baju kurung terlompat2...hik2

    ReplyDelete
  7. besar betul pengaruh gangnam.....raya gangnam...hehe. banyak video lawak2...

    ReplyDelete
  8. dah macam beruk plak ygt pompuan sorang tuh.yg laki pakai jubah ngan kopiah tu apa plak motif dia ek?

    ReplyDelete