Friday, 10 August 2012

Sejak bila nuffnang dah bertukar ni?

hai,

Tadi terjalan-jalan dekat blog Arisyah Jahirah. Dia yang bagitau pasal perubahan wajah nuffnang ni. pastu teruja nak tengok.. hehehe











Siap boleh selak macam baca magazine lagi,
gempak! :D

try try lah usha.. hehe.
jakun kot saya tengok tadi.. :p
eh jap, sejak bila nuffnang bertukar ni? kenapa sekarang saya baru perasan? -_-'

bai.
p/s : duit saya susah betul nak naik.. tak pernah cash out pun lagi. nangis lah macam ni :(




15 comments:

  1. pening muja cari macam mana nak guna yang baru ni,, adoilaa,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah kita tapi agak teruja lah kan.. hehehe

      Delete
  2. sejak bila memang tak perasan...tp baru minggu ni kot.minggu lepas masih berwajah lama...;p

    ReplyDelete
  3. nuffnang buat surprise sempena hari raye... hehe

    ReplyDelete
  4. nuffnang dh tkr since kelmarin~~ dah. hihi. btw haz follow sni yee.. tuan blog ni pn cantik jga =) slm perkenlam ^^

    ReplyDelete
  5. bukan ke dia da bertukar sejak 9 tahun yang lepas??

    ReplyDelete
  6. mula tgk mcm rusa masuk kampung pulak . hahaha . tp bila dah hari2 bukak ok dah mula faam .. :)

    ReplyDelete
  7. eh, sudah tukar ka..? tak perasan la pulak..

    ReplyDelete
  8. wan baru perasan.
    simple je yang baru ni.

    ye ke tak pernah cashout ni..
    tak apa.
    nanti dapat la tu.

    ReplyDelete
  9. tadi Wawa pun baru masuk nuffnang..tgk2 dah bertukar..huhu


    p/s: Contest review di lanjutkan lagi..jgn lepaskan peluang untuk join.. duet raya + voucher free menanti anda..^_^

    ReplyDelete
  10. cantik la perubahan tu...nampak kemas dan bergaya heheheh!

    ReplyDelete
  11. baru punya layout lg senang faham dan simple rasanya :D

    http://nameeroslan.blogspot.com/

    ReplyDelete