Friday, 24 August 2012

Berbaju purple "amboi, cantik sekali" ;)

hai ;)

One Happy Family At Home :D





Semua dah besar-besar.. kejap je diorang tinggi T_T
saya ni je yang maintain comel.. eh? :p



LIMITED EDITION STYLE.. Peace bebeh :)
my abi is very cute kan? >.<

Maafkan saya sebab tak dapat nak update blog. terlalu meriah berjalan raya. tak sempat nak update apa-apa.. nak duit raya, meh la datang rumah.. hehe..

Beraya sakan tak hengat diri
berbaju purple "amboi, cantik sekali"
Ada saja yang bakal menanti
Apa lagi? Assignment dan testlah yang paling dirindui 
*rindu betul punye ni. tak tipu. ok tipu*

n_n"

bai.

40 comments:

  1. hamboihh, cantiknya berbaju ungu :)

    ReplyDelete
  2. Lawa nya warna pepel.

    Selamat hari raya . Maaf ashir

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat lah tema raye tahun depan pulak.. hehe

      Delete
  3. mmg happy habis nie... cantik kaler purple.. i like!!

    ReplyDelete
  4. amboi.. sporting2 smua.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ade sporting sangat.. ni pun kemain payah nak amek tau.. hehe

      Delete
  5. jelez tngok family awk ni,, happy je,, huhu,, moga berkekalan kebhagiaan itu ke akhir hayat,, amiin

    ReplyDelete
  6. cantik ungu.selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  7. haha bru nk komen ckp sporting2 belaka , tgk2 encik pha is da cakap :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan senang nak suruh dorang ni sporting tau :p

      Delete
  8. baju ghaye diaaaaa,sedundun :D

    ReplyDelete
  9. happy eid !
    love your story and picsszzz. heee

    ReplyDelete
  10. happy family yang cantik berbaju melayu dan kurung berwarna purplee...meriahnya raya kamu..

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. terima kasih :)
      selamat hari raya juga

      Delete
  11. umi sorang je angkat takbirnye style,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan lah.. laji pun angkat takbir jugak :)

      Delete
  12. hepy family....
    slmt hari raya aidilfitri dik....salah silap akak mohon maaf...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama juga dengan saya.. harap maaf ye kak :)

      Delete
  13. raya ni memang x sempat nak update apa..huhu

    ReplyDelete
  14. slmt hari raya :) comel lah ayah kamu heee ;)

    ReplyDelete