Monday, 27 August 2012

Tips susah tidur

hai,

Sejak kebelakangan ni saya susah nak tidur.. :'(
malam tidur lambat, pagi bangun awal giler
lepas tu pening kepala satu hari..

tapi saya ada sesuatu yang interesting nak share dengan kalian semua :D
special untuk kalian yang susah nak tidur macam saya
ini mungkin boleh bantu :)




saya dah cuba banyak kali dan memang berkesan untuk saya.. mungkin akan berkesan dengan kalian juga.. >.<

mungkin kalian boleh download, em saya download pakai real player je.. and then boleh letak as mp3. agak2 susah nak tidur tu. pakai earphone than hayati bunyi yang enak ini.. :D

Selamat tidur awak awak yang susah tidur :D 

bai.
p/s : lepas ni mungkin saya akan lebih susah nak tidur sebab assignment dan test dah queue nak nge-date dengan saya.. im happy for that.. tak sabar nak dating.. aum aum.. :3






24 comments:

  1. hamboi, nanti bluetooth aje boleh tak. hihi

    ReplyDelete
  2. terimakasih ,, saya pun susah nak tidur. maybe tips ini membantu! ^,^

    ReplyDelete
  3. banyak yang rekemen dengar bunyi hujan bila tidur.
    masalah wan plak.
    mudah sangat tidur!.
    hehehe.
    tu bukan masalah kan?.

    dulu selalu tidur lewat, pukul 2,3 baru nak lelap.
    tapi sekarang, kalo baring baring atas katil.konpem tertidur.

    terlepas malam yang masih muda itu.

    selamat hari raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun pernah macam ni. asal pejam mata je mesti tidur. tapi sekarang dah terbalik. baring kemain lama pun tak tidur2 lagi.. huhu

      Delete
  4. kalau susah tido selalu sbb banyak perkara otak dok pk...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul :)
      banyak sangat berfikir sampai susah nak tidur

      Delete
  5. kalau lepas putus tunang dgr rainymood ni boleh tido gak tak? :P

    ReplyDelete
  6. muja ni,, assignment tak assignment,, tidur dipentingkan, haha

    ReplyDelete
  7. nanti boleh cuba ni. heee mesti syok! :D

    ReplyDelete
  8. patotla klo waktu ujan, kite rase besttt je nk tido kan!
    mmg mujarab tips ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... tau pun.. lagi2 kalau kena dengan angin yang sejuk.. pergh! :)

      Delete
  9. wah.. macam menarik je cara ni..

    ReplyDelete
  10. kalo lu nak tawu ,
    gua dah 2 bulan x tidoq malam.

    emm... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah tido siang..cemane nak tido malam? =='

      Delete
  11. namee ada masalah susah tidur.salu namee termenung lama baru boleh tidur. :/ taktahu la kenapa..

    ReplyDelete