Tuesday, 14 August 2012

Hello 22! and selamat hari raya :)

hai,


12 ogos lepas saya sudah boleh kahwin. saya dah 22. 
heeee ;D

Semoga Allah sentiasa berkati hidup umi abi saya sebab tanpa mereka, tak terciptalah saya.
sayang umi abi sangat2. terima kasih lahirkan anak yang nakal ni. tapi kecik2 je nakal. dah besar comel.. eh? ;p


umi abi kita ni jangan sesiapa berani ambil! kita tembak bontot dia nanti.. >.<

Terima kasih juga kepada :
Ashikin
Shazwana
Ng
Madihah
Bea
Sha
Awien
Nazri
Wan
Pidot
Aiem

kerana sudi bersusah payah membuat surprise yang comel. belanja makan semua.
cheese cake tu sedap giler ok! suka sangat! :D
Mmmuahh untuk kalian. 

--------------------------------------------------------------------------------------

So raya pun nak dekat.  apalagi?
bagi lah kad raya!
eh janganlah malu2, jangan segan2. 
kita terima je :)

pos kat alamat ni:
ehem.. minta kat email belogkayangan@gmail.com ok.. nanti saya akan bagitau :)

kalau nak minta balas, jangan lupa tulis alamat rumah ok. insya allah akan dibalas :)
nak datang raya kat rumah? boleh2.. silakan.. tapi bawak duit raya sendiri. hihihi

bai.
p/s: sewaktu hari kelahiran berlaku, ada seorang penyangak datang. menculik saya selama satu malam. tapi alhamdulillah dia tak buat apa2 dekat saya. dia just wish happy birthday :)

terima kasih awak, jauh2 datang semata2 nak ucapkan ini sahaja. saya menghargai. tapi lain kali jangan buat macam ni lagi okeh. sakit jantung dengan surprise yang macam ni :)





39 comments:

  1. baru nak taing xde dalam list thanks bliau..hehe..ur welcome..-penyangak penyamun 1night suprise..=)

    ReplyDelete
  2. sapa tahu sapa dia penyangak tu,hehe,

    ehem dominos lepas raya jangan lupa ya,selamat pulang ke seremban fisyaaaaa. Kirim salam kat umi dan abi tau :) selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. berhati2 pulang malam ni. jangan nakal2 :)

      kirim salam dekat mak ayah awak juga okeh.
      dominos pasti akan tiba :)

      Delete
  3. alaaa,,, nape tak gitau je camne surprise tu,, kena culik ke mana,, nak tau,, kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. takdelah teruk sangat penculikan tu.. biasa je sebenarnya. saja buat cerita gempak :p

      Delete
  4. Umphhhh, sedapnyer kek cheese tuh :). Happy 22rd Birthday :D

    ReplyDelete
  5. wah2.. happy belated birthday taw.. moga2 ur wish come true..

    ReplyDelete
  6. dia prank dengan culik sayidah ke?.

    hehehhe.

    selamat hari lahir ye.
    mogaa makin panjang umur dan makin murah rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang prank yang tak disangka2.. benci tau prank macam tu..

      terima kasih wan :)

      Delete
  7. awak awak awak,, saya strt cuti jumaat,, sedey nye,, uwaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jumaat? lambatnya.. kita dah balik rumah dah pun.. hehe

      Delete
  8. jom kita kawin.hehehehehe.. selamat hari lahir awak.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu..amin..

    ReplyDelete
  9. singgah sahur. ohoii, saya jelita ke. *kelip kelip mata. anda gojes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anda memang sangat jelita.. susah nak menafikan :)

      Delete
  10. hepi belated bfday..muda lg 22..hehe..

    comelnye umi dgn abi die :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sebab mereka comel, anak mereka pun comel.. ahaks! :p

      Delete
  11. hepy befday cik nafisah,..semoga selalu bahagia hendaknya ya,.=)

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Lahir n Salam aidilfitri

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dan selamat hari raya putri :)

      Delete
  13. happy belated besday...
    eh, tak tau pulak lepas umur 22 baru boleh kawen.. hehehehe

    ReplyDelete
  14. happy besday adik..may Allah swt bless you ..memang leh kwin dh ni =)

    ReplyDelete
  15. Darling, i pun miss bday u lah. Haiyoo, cmne ni? Happy belated bday boleh? hikhikhik. dtg raya tuntut hadiah eh ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2.. tengok lah macam mana nanti.. tak janji datang rumah tau :p

      Delete
  16. kamu dah 22 !! yay ! hehe. happy belated birthday untuk kamu si comel !! :D

    http://nameeroslan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. happy besday n selamat hari raya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... selamat hari raya jugak awak :)

      Delete