Saturday, 28 July 2012

Apa perasaan selepas menjawab MUET?

Satu ayat


Otak dia!!

*hempas badan*

bai.
p/s : kompem listening lingkup. dah korek telinga kot.. arghh!



34 comments:

  1. memang otak diaaaaa,naik mengantuk jawab wehhhh

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. kenapa awak?? ni betul2 marah ni..

    ReplyDelete
  3. takde perasaan. sebab tak jawap lagi. acane :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik? bukan hari tu diyana nak amek sekali ke? sabar jelah

      Delete
  4. masa saya jawab muet listening dapat 16/50..sedih x? tp dapat back up yg lain...speaking 33/50//dpt la band 3..ok la

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya target memang bad 3 pun.. tapi kalau lagi tinggi lagi bagus.. :)

      Delete
  5. Sabar, sabar. haha. tu lah exam listening ni depends dekat keadaan tempat kita amik exam tu. nseb baek muet dah lepas..lega =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. ni dah lepas ni dah kira lega dah ni :)

      Delete
  6. haha . Budak2 fb lepas exm muet dowg ckp mcm lepas kentut bdarah. Haha

    ReplyDelete
  7. mmg ramai hilang markah kat listening tu hehe.. dorg ckp berabuk mcm mana kita nk dgr kan? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. nak catch up bukannya senang.. huhu

      Delete
  8. hehehehhe gud lux anda untuk next day ^^ dengar leklok,satu nasihat,baca dulu soalan,then baru senang sikit nk jawab,sebb kita just kne cari je jawapan pada soalan tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah habis jawab semua exam :)
      tunggu result jela. harap2 tak menakutkan..huhu

      Delete
  9. rase nye muet susah part talking sebab sume nak tunjuk dorang tror speaking.. last2 aku banyak diam je.. tapi listening memang leh skor rasenye

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pulak asek tergagap2. padahal dalam kepala banyak idea cuma tak terjemahkan dalam bahasa inggeris je.. grrr

      Delete
  10. hahahhaha....adik saya tidur je keja after muet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samelah dengan saya.. tapi sempat lah update blog kejap.. hehe

      Delete
  11. masa amik muet dulu, listening yg paling tension... yg lain ok sikit.. hehehe

    ReplyDelete
  12. tak pernah ambik MUET. tapi pernah kena analisis kertas MUET.

    ReplyDelete
  13. sepsep.. tak suke time reading.. pehh.. article die xde lagi panjang keeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah la panjang.. masa sejam setengah je pulak tu.. haih.. sabar jela

      Delete