Saturday, 10 November 2012

Respek Pierre Andre - Anugerah Skrin 2012

hai,




Anugerah skrin 2012 menarik. tapi ramai yang kata bosan. tapi zizan punya lawak yang hanya 2 minit tu mampu buat saya ketawa :)

yang paling best adalah bila Pierre Andre diumumkan sebagai pemenang. Ayat pertama yang keluar - Lailahaillallah. Alhamdulillah.. banyak kali dia sebut nama allah. saya jadi teruja waktu tu. 

maaf, saya tak ingat apa yang dikata. nanti, rujuk surat khabar ye.. ataupun boleh rujuk video youtube ni.

pape pun, Anugerah Skrin 2012 kali ini agak kurang memuaskan. mungkin lain kali boleh buat persembahan yang lebih menarik lagi.. :D

bai.



31 comments:

  1. muja tak tengok pun anugerah skrin 2012 tadi,,, rasa macam,, lagi best online,, hahaa

    ReplyDelete
  2. walaupun tak tengok pun ASK, boleh tau segalanya daripada twitter HAHA. setakat ni dengar banyak kata2 kurang senang. ASK patut jadi Amboi, Seksi Kemain!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..padan betul.
      tapi betullah tu. kenapa tak buat pasal fesyen berhijab kan? mesti best..

      Delete
  3. kap ba ra kap alip ta nun keberkatan :) emak Adif drama Dunia baru, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. itu semua kerana kerberkatan.. alhamdulillah :)

      Delete
  4. ct pon tgk kejap2 je td....bz online...hehe...cm xbes je td..bnyk drama..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..macam tah pape sikit tapi boleh tahanlah bestnya.. bab persembahan yang best :)

      Delete
  5. yelah mcm bosan sket. mcm tgk teater pun ada. hihi..

    ReplyDelete
  6. smalam ada kat asrama.. x de tv... x smpat nk tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. nanti boleh tengok dekat utube kalau ada yang upload. tapi xyah tengok pun xpe.. hehe

      Delete
  7. saya pun. nampak lain sangat dia sekrang kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. alhamdulillah..moga dia terus menjadi yang lebih baik :)

      Delete
  8. betul ! betul ! masa Zizan je Wieya gelak habis ! .. haha .. Time pierre Andre menang, memang tak sangka ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi bab zizan tu kejap sangat. kalau dia yang jadi pengacara kan best :)

      Delete
  9. terbaik pierre andre..melting..eh tibe2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan pierre andre pun boleh melting.. hahaha

      Delete
  10. haa dia cakap ni "Anugerah paling bernilai yang kita ada adalah kalimah Laa 'ilaa haillallah, Jagalah kalimah ini dalam diri kita"

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih madi.. sangat2 berharga ayat dia ni.. alhamdulillah :)

      Delete
  11. bagus..mcm ni la Islam...biar yg lain terasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau org terasa dengan ayat ni lagi bagus.. :)

      Delete
  12. Replies
    1. awak punye blog kene virus malware lah! cepat elakkan virus tu.. huhu

      Delete
  13. Betul ayat pertama Pierre itulah yang hebaat.

    ReplyDelete
  14. miza pun tak tengok ASK. Entah tak tau kenapa.
    Asyik melekat depan lappy untuk online :)

    ReplyDelete