Monday, 12 November 2012

Kerana Pierre Andre, saya dapat 1000++ pageview

  

Buat pertama kalinya saya dapat view 1000 lebih. Very happy :)
Thanks awak-awak yang sudi tengok blog saya.. heeee 
Oh thanks juga dekat Pierre Andre. Semoga Allah lindungi beliau serta kita semua. Amin.
Nak tahu kenapa dengan Pierre Andre? Klik Sini.


48 comments:

  1. msh ada retis2 yg msh igt Allah..alhamdulillah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..moga bertambah lagi bilangan yang sentiasa mengingati allah :)

      Delete
  2. mainan SEO tu penting...dan tajuk yg menarik...hehe

    ReplyDelete
  3. itu namanya entry SEO !!! hehe. keywords tu yang penting. tahniah kamuuuu :)) pasni cari lg keywords yg hot.heehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? kita baru tahu. tapi kita tak pandai sangat nak main seo ni.. hehe.. happy kejap :)

      Delete
  4. muja rasa pun ramai yang buat post pasal pierre kat fb sebab nafisah,,, hehehe,, you have created a phenomenon!!! well done!!! :D

    ReplyDelete
  5. tahnia sayidah..tajuk yg tepat pd masanya..

    ReplyDelete
  6. wahh ! banyaknya views ?? rezeki tuu .. haha ..

    ReplyDelete
  7. Pewwwitttt. Tahniah mokcik,nanti belanja kat Seoul Garden eh, terima kasih fisa, lap u :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh? siapa yang nak belanja sebenarnya ni? :p

      Delete
  8. perghhhh.. sebab dikau pierre andre

    ReplyDelete
  9. as salam,

    wowwwww!!!!!
    jeles i tauuuuu

    ReplyDelete
  10. woww... tahniah Sayidah.. kagum :)

    ReplyDelete
  11. wohooooo tahniah lerr. saya pun belum lagi merasa.

    ReplyDelete
  12. tahniah kerana berjaya dalam fasa awal permainan keywords SEO .. :)

    ReplyDelete
  13. eh awak.. awak.. tahniah tau..hehehe.. rasa best tak terhingga kan?? hehehe.. teruskan memburu traffic macam ni tau.. kena belajar.. belajar daripada pengalaman.. :)

    ReplyDelete
  14. xpernah dapat view banyak ni. apa la seo2 yang bloger2 komen di atas..

    ReplyDelete
  15. tahniah dear~!! keep it up. (^___^)

    ReplyDelete
  16. amboi.. pasal pier je, sampai 1000+ pgeview..? dahsyat..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah.. tak sangka boleh sedahsyat macam ni.

      Delete
  17. 1000 org view.byk tu.tahniah :)

    ReplyDelete