Wednesday, 14 November 2012

"2012 Tahunku Yang Cantik"

Lamanya tak join contest. Bila dah selalu datang ke blog Syaifuddin Alias ni rasa macam nak join pula. Lagipun rasanya contest yang dia buat ni nampak menarik dan lain dari yang lain. Tak salah saya mencuba kan? :)

Oh hadiahnya, kita mungkin akan memenangi sejumlah wang yang banyak! RM500++. Banyakkan? Well siapa yang takmau duit.. heee
Terima kasih kepada semua sponsor yang baik hati :)



ok lets begin....

"2012 Tahunku Yang Cantik"

Sepanjang 2 tahun saya berblogging ni. Buat pertama kalinya saya mendapat pageview 1000++ yang mana entry mengenai Pierre Andre di Anugerah Skrin ni. Memang ini yang paling sangat-sangat membahagiakan saya. mereka kata saya berjaya mendapat SEO. padahal saya tak tahu sangat pun benda tu. hahaha. mungkin kebetulan kot. :p

Dalam tahun ini juga, blog saya mula meningkat naik. dah ramai yang datang ke blog saya dan mendapat pengkomen yang setia. Terima kasih awak-awak semua. Awak semua memang cantik-cantik dan kacak-kacak belaka. oh dan Insha Allah dalam tahun ni saya akan cash out kan nuffnang saya buat pertama kalinya. yey! mungkin selepas tamat contest ini saya akan cash out.. hehe. very happy dan tak sabar nak tunggu. ngeee

Gambar paling latest

walaupun saya ni tak secantik mana tapi comel mungkin, jadinya saya mengharapkan diri saya akan bertambah cantik lagi lepas ni. bukan hanya luaran sahaja tapi dalaman juga. saya pernah berharap untuk menjadi seorang muslimah. tapi memang susahkan kalau kita nak berubah terus. perlukan azam yang tinggi. Insha Allah saya pasti akan berubah menjadi lebih 'cantik' pada masa akan datang. (n_n)v

oh dan kawan saya yang sebelah tu pun saya berharap dia dapat terus jadi 'cantik' dan terbuka hati untuk memakai tudung satu hari nanti. cantikkan dia? sama-sama kita doakan. amin.

Ok itu sahaja. maaf kalau ada salah silap dalam pembikinan entry ni ye syaifuddin hehe.. So, saya menyeru semua blogger yang cantik-cantik dan kacak-kacak sekalian untuk join contest ni. sama-sama kita meriahkannya! Ayuh ;D

p/s : sudah rindu yang teramat pada kawan-kawan di UiTM. :(
p/s/s : kepada blogger bicaraohsicinta zieyzain. blog awak kena virus malware.tak dapat nak baca blog awak..harap awak dapat selesaikan virus tu ye. huhu


77 comments:

  1. satu sahaja saya nak katakan ..kena letak nama penaja :D dan linkkan mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ingatkan.. saya dah letak penaja dah :)

      Delete
  2. 2012 bakal menyurut. Moga 2013 bawa lebih kenikmatan buat kamu.

    ReplyDelete
  3. wuu banyak tu views utk entry pierre...
    gud luck ye...:)

    ReplyDelete
  4. hak hak , insyaAllah akak boleh menang ;)

    ReplyDelete
  5. waaa!! keep up the good work! :)

    ReplyDelete
  6. Ha ah comel laaa... ;)

    Btw gud luck k..500 banyak kottt

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang banyak gile.. siapa nak kasi kan? hehe

      Delete
  7. sbbb kalau pasal artis mmg meningkat sgt kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..memang betul tu.. tapi saya tak sangka pulak boleh naik mendadak macam ni.. terkejut :)

      Delete
  8. apapun, good luck. boleh menang ni!

    ReplyDelete
  9. waaah byk tuu 500~! wish u all the best.
    (^_____^)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. entahlah.. saya pun tak sure SEO tu apa.. saya join je ;)

      Delete
  11. Selamat berjaya dengan penyertaan Contest SEO ini.

    ReplyDelete
  12. comelnya awak. kecik molek jer. good luck. dpt 500 belanja tau. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dapat 500 lah.. kalau tak dapat saya tak belanje.. hehe

      Delete
  13. tahniah! mmg hebat penangan pierre andre :)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan.. Datang berjalan-jalan ke sini..maaf datang tak dijemput.. hehe.. gudluck dalam contest itu!!. ^_^.

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ni terbuka untuk semua.. jangan segan2 untuk datang2 lagi..
      terima kasih ye.. :)

      Delete
  15. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih datang ke blog saya. saya pasti akan ke blog awak juga :)

      Delete
  16. selamat bercontest.. hehehe
    memang tinggi SEO ni... bila google "pierre andre anugerah skrin", blog ni yg paling atas kot, selepas youtube.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yeke? tak sangkanya.. moga2 saya berjaya.. hehe

      Delete
  17. Salam Sis,

    Thanks for dropping by ... Salam Perkenalan

    ReplyDelete
  18. tahun 2012 awk memang cantik ! gud luck dear :)

    ReplyDelete
  19. idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum,
    Slm singgah yer.. Syah dh follow blog awk..mmmm, terbaik tu.


    Nti klu sudi, jom join segmen syah yer.
    Hadiah menarik.. :-) (Tengok sini).

    ReplyDelete
  21. semoga berjaya dalam contest nih

    ReplyDelete
  22. ramai ye yg join contest ni.. anyway gud luck for this contest..

    ReplyDelete

  23. semoga berjaya dengan contest yang disertai...

    ReplyDelete