Saturday, 31 March 2012

Aku sudah bebas dari SEGELE-SEGELENYE!! :D

hai,

Alhamdulillah selesai sudah last payyperrrr hari ini.. kertas soalan tidak perlu lagi..
Aku sudah bebas! bebas! bebas! babas... (uik, dah jauh lain bunyi) kikiki
pengaruh lawak ke der le ni..

Sumpah! paper tadi sangat membunuh, lain bace lain target lain keluar.. pergh! bahagia saya menjawab nye.. agak agak kalau repeat pun hati dah bersedia.. :'(

tapi memang tak mengharapkan kegagalan pun.. sedeeyyyy!

okeh! kena fikir seronok sekarang.. jyeah! selamat bercuti semua orang yang bakal bercuti! jumpa lagi sem depan.. kamu semua akan dilindui.. daa~


bakal ke terengganu untuk menari zapin.. so orang ganu!! here i kam!!! :D


dan sambung part time di company lama.. siapa pernah join ESQ? angkat tangan! hehe


mekdota akan paling dirindui! siyes.. tak tipu punya..
peperiksaan memisahkan kita.. :(
semoga kita bertemu lagi di next sem..
babai semorang di UiTM Segamat!

ok daa~
p/s : D.U.I.T = doa dah, usaha dah, ikhtiar dah and sekarang tawakal.. sama sama doakan saya serta kawan kawan yang lain untuk tidak gagal atau repeat.. amin :D

23 comments:

  1. Selamat bercuti.. Jaga keselamatan diri. :)

    ReplyDelete
  2. Tak de la membunuh paper tadi cik kak ui, kalau nak compare sem lepas punya.. pasal tu aku ada skali tadi.. haha.. P/S : keluar awal sebab nafsu nak balik tinggi sangat.. T_T

    ReplyDelete
  3. taruk la video zapin kak ! kite nak tengok ! haha

    ReplyDelete
  4. gudluck untuk persembahan kaswara nanti. :)

    ReplyDelete
  5. haha.. jawab exam smpai nak mati ? bahaye paper tuh !hehe...
    menari ? :) bestnye !

    ReplyDelete
  6. pain :

    hehe.. bahagia rasanya :)
    jaga keselamatan diri jugak.

    ReplyDelete
  7. mantan presiden kaswara :

    hm.. kire susah jugak lah tu.. lain target tau.. huhu

    ReplyDelete
  8. si robot comel :

    jangan sdih, meh i kasi pinjam bahu i.. hehe

    ReplyDelete
  9. ihsan arifin :

    insya allah akan letak kalau ade yg rekod.. huhu

    ReplyDelete
  10. si gadis melayu :

    orait diyana! :D

    ReplyDelete
  11. eyryn :

    memang sangat bahaya.. dah terbunuh dah rasanya..

    menari memang sangat best! :D

    ReplyDelete
  12. wah siap berzapin lagi..nice. enjoy ur holiday ok ! lega naa exam dah habis ! hehe. takpe, tawakal je yg penting dah lepas. :) take care ya. :)

    ReplyDelete
  13. wah...da abis jugak eh,,
    tahniah2...
    semoga result gempak2 n no repeat2 k...
    hehehehe

    nanti g ganu tu kt ner? ct da blik klntan
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. sekarang ni musim cuti ke?

    wow.
    takpe, benda yang lepas jangan dikenang.looks forward.then bright it up.

    ReplyDelete
  15. so how is it ?
    ada x videonya kak ? ;D

    ReplyDelete
  16. good luck utk result fisa nnt! xD

    ReplyDelete
  17. yeah! nak berzapin, dah lama tak menari ni.. hehe

    ReplyDelete
  18. ctk :

    insya allah.. same goes to u ctk :D

    xtau lah kat ner.. kita ikut je..

    ReplyDelete
  19. syazwan che deraman :

    haah.. 2 bulan kot cutinya.. heaven saje.. hehe

    ReplyDelete
  20. ihsan arifin :

    video? menari pun belum lagi dik oi.. haha

    ReplyDelete
  21. wan pernah join esq tahun lepas di Uitm Penang!.

    yang basic.
    tak recharge lagi.

    ReplyDelete
  22. syazwan che deraman :

    bestkan? nnt pegilah recharge selalu.. saya dah smpai tahap 2 je.. 3 belum lagi..

    ReplyDelete